Aloituspaketit - Ledvance | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Aloituspaketit - älykäs valaistus - Ledvance

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie valaistus uudelle tasolle. Tutustu älyvalaistukseen!


Haluatko kotiisi älyvalaistuksen, mutta et oikein tiedä, miten pääset alkuun? Meillä on helppo ratkaisu tähän: Philips Hue aloituspakkaus. Philips Hue on älyvalaistuksen edelläkävijä. Se muuttaa kotisi valaistuksen väriä, valon voimakkuutta, voit ohjelmoida sen eri käyttäjien mieltymysten mukaan tai ajoittaa sen tiettyyn aikatauluun sekä monia muita hämmästyttäviä toimintoja. Philips älyvalaistus tuottaa korkealaatuista ja tasaista valoa. 


Älyvalaistus kotiin


Philips Hue älyvalaistus aloituspaketti tekee aloittamisen helpoksi. Myydyin pakettimme on Philips Hue Starter Kit White Ambiance, joka sisältää Hue Bridge liitäntälaitteen, kaukosäätimen, kaksi E27 Hue White Ambiance polttimoa, Ethernet kaapelin ja sovittimen. Aloituspaketteja on kuitenkin useita, joten voit valita eri lukumääristä ja tyyppisistä polttimoista. Philips Hue Bridge liitäntälaitteella hallitset älyvaloja ja voit yhdistää siihen jopa 50 eri tuotetta. Älyvalojen hallinta onnistuu myös älypuhelimella, tai jopa äänelläsi Amazon Echo- tai Google Home-laitteen kautta. 

Valikoimamme sisältää pääasiassa Philips Hue lamppuja, joissa on kaksi kantaa: GU10 ja E27 Philips Hue älylamput. Niissä on 2 tai 3 lamppua yhdessä pakkauksessa + laite, joka liitetään Philips Hue Bridgeen.


Hanki paras älyvalaistus kotiisi, aloita helposti Philips Hue aloituspakkauksella!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i