Aloituspaketit - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Älykkään Philips Hue -valaistuksen edut

Philips Hue -älyvalaistuksen avulla voit hallita valaistusta välittömästi. Oikealla valaistuksella päivittäiset toimet ovat paljon helpompia. Philips Hue auttaa sinua heräämään ja saamaan energiaa aamiaisen aikana, se auttaa lapsiasi keskittymään läksyihin, ja kiireisen päivän päätteeksi se antaa sinulle oikean valon lukemiseen tai rentoutumiseen.

Helppo asennus

Helppo asennus

Philips Huen asentaminen on helppoa. Asennus kestää vain muutaman minuutin, eikä sinun tarvitse vaihtaa kodin sähköjohtoja.

Laaja valikoima

Laaja valikoima

Älykkäästä valaistuksesta, LED-nauhoista, sisävaloista ulkovalaistukseen Philips Hue tarjoaa ratkaisun kaikille.

Laadun takuu

Laadun takuu

Yli 10 vuoden ajan Philips Hue -tuotteet ovat olleet laadun ja edistyksen synonyymejä. Hue-systeemi toimii luotettavasti ja sovellus on hyvin organisoitu ja sitä päivitetään säännöllisesti.

Tunnelma

Tunnelma

Muutamalla valaistuksen kirkkautta, väriä ja lämpötilaa voit muuttaa huoneen tunnelmaa välittömästi.

Tutustu kaikkiin toimintoihin

Kuinka aloitat Philips Hue kanssa

Asennus on yksinkertaista, ja ohjaus on vielä yksinkertaisempaa. Tarvitset vain Philips Hue -lampun tai -valon ja Hue-sovelluksen käynnistääksesi. Voit sitten lisätä Hue Bridgen milloin tahansa saadaksesi täydellisen sarjan älykkäitä valaistustoimintoja.

Philips Hue - polttimo

Asenna Philips Hue -polttimot

Älykkäät polttimot ovat Philips Huen perusta. Ruuvaa tavallinen polttimo irti ja asenna Philips Hue -polttimo. Jos haluat ohjata valoa kytkimellä, polttimo toimii kuten mikä tahansa tavallinen polttimo.

Philips Hue -sovellus

Lataa Hue-sovellus

Löydät Philips Huen taikuuden ohjatessasi Hue-sovelluksella tai kaukosäätimellä. Sen jälkeen voit säätää kirkkautta, ja polttimotyypistä riippuen voit säätää lämpötilaa tai jopa valita 16 miljoonasta väristä.

Philips Hue bridge

Lisää Hue Bridge -yksikkö

Ota kaikki irti Philips Huesta Hue Bridge avulla. Pääset automaatioon ja muihin hyödyllisiin toimintoihin jopa 50 kodin valolle. Hue Bridge on osa kaikkia aloituspaketteja.

Lue lisää

Ohjaa Philips Huea haluamallasi tavalla

Philips Hue tarjoaa yksinkertaisen ja mukavan tavan ohjata kodin valaistusta. Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta tyylikkäistä kaukosäätimistä liiketunnistimiin valot ovat aina hallinnassa. Hyvin suunniteltu sovellus ja ohjaus ääniassistenttien kautta on itsestäänselvyys.

Philips Hue Liiketunnistin

Liiketunnistin

Sytytä valot liikkeellä. Se on akkukäyttöinen, ja voit asentaa sen helposti minne tahansa.

Osta
Philips Hue Tap Dial Switch

Tap Dial Switch

Ohjaa jopa kolmea huonetta tai vyöhykettä. Kääntämällä ulkorengasta muutat valon kirkkautta. Kaukosäädin voidaan asentaa seinälle, asettaa magneettipinnalle tai käyttää kaukosäätimenä.

Osta
Philips Hue Dimmer Switch

Dimmer Switch

Vaihda säädettävien kohtausten välillä. Tasainen valonsäätö. Kiinnitä se seinälle tai magneettipinnalle.

Osta
Philips Hue Seinäkatkaisinmoduuli

Seinäkatkaisin moduuli

Asennus tavallisen katkaisimen taakse. Moduuli varmistaa, että valot ovat aina päällä. Kohtausten asettaminen yksittäisille valaisimille tai koko huoneelle/alueelle tehdään klassisella katkasimella.

Osta

Aloituspaketit - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Philips Hue aloituspakkaukset


Älyvalaistus kotiin luo täydellisen tunnelman jokaiseen hetkeen ja auttaa myös osaltaan säästämään energiaa. Voit ohjata valaistusta helposti esimerkiksi mobiilisovelluksella, myös etänä. 


Jos mietit, miten toteuttaa älyvalaistus, silloin Philips Hue älyvalaistus on vastaus. Philips on älyvalaistuksen edelläkävijä. Kun haluat hyödyntää kodissasi älyvalaistusta, Philips Hue aloituspakkaus tekee sen aloittamisen helpoksi. Tarjolla on eri vaihtoehtoja ja Philips Hue aloituspakkaus hinta vaihtelee pakkauksesta riippuen. 


Löydä sinulle sopivin Hue aloituspakkaus! Sinua saattavat kiinnostaa myös muut Philisp Hue tuotteet, kuten sisävalot  ja ulkovalaisimet.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i