Älykäs ulkovalaistus - WiZ | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Älykäs ulkovalaistus - WiZ

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie valaistus uudelle tasolle. Tutustu älyvalaistukseen!


Haluatko tehdä arjestasi miellyttävämmän? Älykäs ulkovalaistus hoitaa sen. Älyvalaistus eroaa perinteisestä valaistuksesta monella tavalla ja sen suurimmat hyödyt ovat energiatehokkuus ja käyttömukavuus. Älyvalaistus tehostaa energiasäästöä. Se tuo mukanaan myös turvallisuutta ja tuo viihtyisyyttä piha-alueelle. 


Älykäs ulkovalaistus, jonka avulla

● sammutat kaikki valot yhdellä kertaa ja varmistat, ettei valoja jäänyt päälle. 

valot ovat päällä silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan ja oikealla teholla. Tämä vaatii, että älyvalaistukseen on liitetty tunnistimet, jotka tunnistavat, onko tilassa ketään. Valot sammuvat automaattisesti. 

● ohjaat valaistusta kätevästi älypuhelimellasi tai kaukosäätimellä. Voit esimerkiksi luoda erilaisia valaistustilanteita, joissa vaikkapa himmennät valot yhdellä kertaa tai muutat valaistuksen väriä. 

● saat ulkovalaistuksen päälle joko tiettyyn kellonaikaan tai silloin, kun alkaa hämärtää. Tämä vaatii sen, että järjestelmään on lisätty aikaohjaus tai valoisuusanturi.

 

Älyvalaistus ulos


Älyvalaistus ulkokäyttöön toteutuu älyvalaisimilla. Valikoimastamme löytyvät myös erittäin arvostetut älyvalaistusjärjestelmät. Philips Hue älyvalaisimet tuottavat erittäin tasaista valoa ja huippulaatua. Voit keskittää valot käyttämällä Philips Hue siltaa, johon voida yhdistää jopa 50 eri tuotetta. Valikoimastamme löytyvät myös muun merkkiset älyvalaisimet, joille kaikille yhteistä on erittäin korkea laatu. 


Sinun kannattaa suunnitella pihavalaistus ja miettiä, minne tarvitset valoa ja millaista valoa kaipaat. Tavallisesti ulkovalaistus laitetaan kulkureiteille ja sisäänkäynnin yhteyteen. Toisaalta LED-valonauha ulos tuo tunnelmallista valoa. Kun tiedät, millaiset älyvalot ulos tarvitaan, on helpompi lähteä toteuttamaan piha-alueen älyvalaistusta. Valikoimastamme löydät älykkäät kattovalaisimet, seinävalaisimet ja niin edelleen. Onko älyvalaistus sinulle uusi asia, etkä tiedä, miten aloittaa? Silloin on hyvä aloittaa älykkäällä aloituspaketilla. Toteuta unelmiesi älyvalaistus ulos!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i