Älykotivalaistus - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Älykotivalaistus - Philips

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Vie valaistus uudelle tasolle. Tutustu älyvalaistukseen!


Haluatko tehdä arjestasi kotonasi miellyttävämmän? Älyvalaisimet ovat täällä. Älyvalaistus eroaa perinteisestä valaistuksesta monella tavalla ja sen suurimmat hyödyt ovat energiatehokkuus ja käyttömukavuus. Älykäs valaistus kotiin tehostaa kotisi energiasäästöä. Se tuo mukanaan myös turvallisuutta ja tekee kotisi valaisusta miellyttävän. 


Älyvalaistuksen ansiosta:

● sammutat kaikki kodin valot yhdellä kertaa ja varmistat, ettei valoja jäänyt päälle. 

valot ovat päällä silloin, kun niitä oikeasti tarvitaan ja oikealla teholla. Tämä vaatii, että älyvalaistukseen on liitetty tunnistimet, jotka tunnistavat, onko tilassa ketään. Jos ei ole, sammuvat valot automaattisesti. 

● ohjaat valaistusta kätevästi Bluetoothin tai Wifin kautta matkapuhelimella. Voit esimerkiksi luoda erilaisia valaistustilanteita, joissa vaikkapa himmennät valot yhdellä kertaa tai muutat valaistuksen väriä. 


Älyvalaistus kotiin


Voit toteuttaa älyvalaistuksen älyvalaisimilla. Älyvalaisimia ohjaat helposti kaukosäätimellä tai älypuhelimella. Esimerkkinä vaikkapa älyvalaistus LED-nauha. Valikoimastamme löytyvät myös erittäin arvostetut älyvalaistusjärjestelmät


Philips älyvalot ja muut älyvalaisimet


Philips Hue järjestelmä tuottaa erittäin tasaista valoa ja huippulaatua. Voit valita sopivimman valaistuksen tilanteeseen. Philips Hue valonauhoja voidaan ohjata myös Bluetooth-yhteyden tai käyttämällä Philips Hue siltaa, johon voidaa yhdistää jopa 50 eri tuotetta. Voit ohjata Philips Hue valonauhoja äänelläsi, kun ne on yhdistetty Amazon Echo tai Google Home-laitteeseen. Eglo Connect tarjoaa myös älyvalaistusta ja myös muun merkkisiä älyvalaisimia on saatavilla, kuten älykäs pöytävalaisin tai älykäs kattovalaisin. Valikoimamme kaikki merkit tarjoavat korkealaatuista valaistusta, jota voit ohjata helposti mielesi mukaan. 


Tutustu älyvalaistukseen ja toteuta paras älyvalaistus! Oli se sitten Philips älyvalaistus tai muu. 

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i