Tunnistinvalaisimet - Fulgur | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tunnistinvalaisimet - Fulgur

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Valot tunnistimilla laajasta valikoimastamme. Katso!


Tarvitsetko valot, jotka syttyvät palamaan hämärän tullessa? Tai valot, jotka syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat itsestään? Silloin tarvitset valot hämäräkytkimellä tai valot liiketunnistimella. Tästä kategoriasta löydät valot tunnistimilla laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme.


LED-valaisimet


LED-tekniikka on saatavilla myös liiketunnistinvaloissa. LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. LED-valo liiketunnistimella auttaa säästämään energiaa entisestään, sillä valot ovat päällä vain silloin, kun tarve on. LED-valo liiketunnistimella sisälle sopii tiloihin, joissa ei viivytä pitkään esimerkiksi portaikkoon. Liiketunnistin valot sisälle vapauttavat kätesi, joten sinun ei tarvitse hapuilla katkaisijaa. Monesti sinulla saattaakin olla kädet varattuina, joten sisävalo liiketunnistimella lisää käyttömukavuutta. 


LED-valonauha liiketunnistimella on moderni valaistusratkaisu. LED-valonauha tarjoaa epäsuoran valaistuksen. Tällainen valaistus sopii hienosti vaikkapa portaikkoon ohjaamaan kulkua ja parantamaan turvallisuutta. LED-nauha liiketunnistimella onkin saanut suuren suosion. LED-nauha on monikäyttöinen ja helppo asentaa. Se sopii jopa ahtaisiin paikkoihin. 


Yövalot


Yövalot anturilla valaisevat kulkureitin yöllä. Näin et törmäile seiniin, jos heräät vaikkapa vessareissulle yöaikaan. Yövalo lastenhuoneeseen tuo turvaa perheen pienimmille. Yövalon toimintaperiaate on yksinkertainen: laita lamppu pistorasiaan. Lamppu syttyy, kun anturi havaitsee liikettä tai hämärän. Saatavilla on siis yövalot liiketunnistimella tai hämäräkytkimellä, myös LEDinä.


Tutustu valikoimaamme ja hanki liiketunnistinvalot tai yövalot kotiisi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i