Aurinkokennovalaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Aurinkokennovalaistus

Talon ulkovalaistus

Karoliina

Jos haluat kunnollisen ja toimivan valaistuksen sisä- ja ulkotiloihisi ja haluat investoida vain valoihin etkä käyttökustannuksiin, kokeile ihmeessä aurinkokennovalaisusta.

Mitkä ovat aurinkovalojen edut

Aurinkokennovalojen etuna on, että sinun ei tarvitse huolehtia lataamisesta ja kaapelien asennuksesta. Tämä kiinnostaa erityisesti puutarhojen omistajia, joiden puutarhassa ei ole sähköä. Vanhemmat ja lemmikkieläinten omistajat arvostavat matalan 12 V:n jännitteen tuomaa turvallisuutta. Aurinkovalaisimet eivät häikäise, joten niitä on miellyttävä katsoa ja etuna on pitkä käyttöikä, helppo asennus ja käyttöönotto sekä vähäinen huolto ja käyttö. Aurinkovalaisimet ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä.


Mistä valot koostuvat ja miten ne toimivat

Kyseessä on monimutkainen elektroninen laite, jonka tärkeimmät osat ovat aurinkopaneeli, itsestään ladattava akku, himmennysanturi, LEDit, liiketunnistimet ja valaisimen rakenne. Yksittäisillä valaistuskappaleilla on oma aurinkopaneelinsa, joka tallentaa aurinkoenergiaa koko päivän ajan, muuntaen sen sitten sähköksi ja keräten sen akkuihin erittäin tehokkaasti. Pimeän saavuttua valot syttyvät.


 

Aurinko- ja LED-tekniikka

Nykypäivänä tekniikka paranee jatkuvasti. Sama pätee aurinkovalaisimiin. Vanhempien tyyppien kohdalla ne reagoivat pimeyteen valon syttyessä tai sammuessa, edistyneemmissä on usein myös liiketunnistin. Voit käyttää näitä valaisimia esimerkiksi etuoven luona. Nykyään nykyaikaisin ja tehokkain on liiketunnistimella varustettu LED-valotekniikka, joka säästää energiaa. Tunnistuskulma voi olla jopa 140° ja kun liike poistuu tältä alueelta valot sammuvat. Valoissa voi olla myös hämätunnistin eli  himmennysanturi. Heti kun pimeää, valo syttyy automaattisesti ja sammuu itsestään aamunkoitteessa. Lisäksi on olemassa aurinkokennovalaisimia erillisellä aurinkomoduulilla, joka tarjoaa myös monia etuja.



Paras valojen sijoitus ja kestävyys

Paras paikka valoille on paikka, johon kohdistuu auringon säteitä niin kauan kuin mahdollista. Nykyään aurinkokennovaloissa on vahva akku, joten pilvinen taivas ei ole ongelma. Niiden aurinkopaneelin lataamiseen ei tarvita suoraa auringonpaistetta. Ne voivat palaa kerrallaan noin 6-8 tuntia. Valoaika riippuu aurinko-olosuhteista, käytetystä LED-lähteestä ja akusta.

Kuinka valaisimet toimivat käytännössä?

Aurinkovalaistuksella ei valitettavasti ole samaa suorituskykyä kuin muilla valoilla. Niiden käyttö on sopivinta lisä- tai koristevaloina. Valot ovat ihanteellisia suuntausvalaisimia pimeässä. Erittäin kirkkailla LED-valoilla on mahdollista saavuttaa parempi valon kirkkaus, joten ne valaisevat suurempaa tilaa. Valaisimia voidaan käyttää täydellisenä ratkaisuna erilaisissa jalkakäytävissa, ajoteillä, uima-altailla, etuovella, talonumeroiden valaisemiseksi jne.



Verkkokaupassamme on tarjolla klassisia valoja, joissa on maadoitettu tappi, riipusvalaisimia, lattiavalaisimia ja pylväitä sekä seinä- ja kohdevaloja. Erilaiset muotoillut aurinkovalaisimet voivat olla koriste, jotka korostavat täydellisesti ulkotilaa ja toimivat päivän aikana kun ne eivät pala. Löydät paljon mielenkiintoisia tuotteita erilaisilla teemoilla, jotka voit sijoittaa puutarhaasi ja tehdä itsesi ja lapsesi onnelliseksi. Löydät esimerkiksi erilaisia hahmoja, eläimiä tai erivärisiä paloja.

Vaativammille on olemassa erityiset seinän aurinkokenno-LED-heijastimet, jotka on parhaiten sijoitettu puutarhan seiniin tai ulkoseiniin, ja napaiset aurinkokenno-LED-heijastimet, jotka sopivat erinomaisesti ajotieltä, terassille sekä puutarhaan. Voit myös ostaa erityisiä vedenalaisia heijastimia. Voit käyttää niitä uima-altaassa, lammessa tai vesiputouksessa.


Käyttöönotto

12 V:n valoa varten tarvitaan muuntaja matalajännitteiselle valaistukselle (muunnin AC/DC 230/12V). Voit ostaa sen valolla tai erikseen. Lataus on mahdollista myös 12 V:n akulla, jossa ei tarvita invertteriä ja se voidaan ladata aurinkopaneelilla.

Aurinko ja sen säteily ovat ehtymättömiä energialähteitä eivätkä maksa sinulle mitään. Joten jos haluat käyttää luonnollista energiaa, aurinko on ehdottomasti paras vaihtoehto. Käyttämällä sitä et vahingoita ympäristöä, valo turvallista ja etkä kuluta euroja! Lisäksi, jos tarvitset valon joka ei häikäise ja haluat kiinnittää huomiota myös esteettisiin arvoihin, aurinkokennovalaistus on oikea vaihtoehto.


 
 

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i