Ei enää turhia pistoksia, hanki hyönteisloukku | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Ei enää turhia pistoksia, hanki hyönteisloukku

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Laadukas hyönteisansa on ehkä yksi vähemmän tärkeänä pitämistäsi sijoituksista. Mutta lupaamme, ettet tule katumaan sitä. Ja toisaalta, et kuule ärsyttävää surinaa pään ympärillä.

Kuvittele täydellinen kesäilta. Istut terassilla ystäviesi kanssa, syöt grillissäsi valmistamaasi hyvää ruokaa, pidät hauskaa ja unohdat kaikki huolesi. Mutta sitten kuulet surinaa, joka lähestyy sinua dramaattisesti. Ja taistelu aikaa vastaan alkaa. Katsot olkapäitäsi, ranteitasi ja jalkojasi, ja ennen kuin saat selville, mihin kehosi osaan vastustajasi laskeutui, itikka on jo imenyt vertasi. Tiesitkö, että voit helposti välttää samanlaiset, hieman kauhistuttavat tapaukset?

Monenlaisia hyönteispyydyksiä

Hyönteispyydykset, jotka löydät valikoimastamme, voidaan jakaa kahteen pääluokkaan – sähköisiin ja klassisiin. Pienet sähköloukot toimivat verkkovirtaan kytketyllä LED-valoperiaatteella. Hyönteiset houkutellaan sisään valon avulla. Lisäksi suurehkot sähköiset hyönteiskarkotteet, jotka toimivat UV-säteilyn avulla, ovat myös täydellinen vaihtoehto. Niiden suurin etu on torjunta-alueen koko, joten ne vangitsevat helpommin kutsumattoman juhlavieraan. Emme voi unohtaa myöskään ulkokäyttöön tarkoitettuja LED-lamppuja, joissa on sisäänrakennettu ansa, emmekä aurinkokennoloukkuja, jotka säästävät korkeiden sähkölaskujen tuskalta, tai loukkuja, jotka voidaan ladata uudelleen USB-kaapelilla.


Hiljainen, turvallinen ja hajuton

Valikoimassamme oleville hyönteiskarkotteille on tunnusomaista, että ne ovat hiljaisia ja täysin turvallisia. Ne eivät myöskään tuota hajua, minkä saatat tuntea erityyppisistä savuista ja tuoksukynttiläistä. Näin ollen vältyt haistelemasta outoa hajua koko illan ajan, ja voit mieluummin hemmotella itseäsi juuri grillattujen vihannesten tuoksulla.

Kuinka valita oikea hyönteisloukku

Ennen kuin menemme yksityiskohtiin, meidän on lisättävä, että hyönteisloukot eivät ole vain hyttysille. Ne vangitsevat myös ärsyttävät kärpäset, ampiaiset, perhoset ja muut pienet häiriötekijät. Ennen kuin päätät, minkä ansan valitset terassillesi, autamme sinua vastaamaan muutamiin mieleesi tuleviin peruskysymyksiin.

1.    Kuinka hyönteispyydykset toimivat?  

Kuten olemme lyhyesti maininneet, osa ansoista toimii yhdessä sähkön kanssa, toiset taasen eivät vaadi sitä. Tehokkaat sähköloukot sisältävät UV-putkia (loistelamppuja) tai LED-valaistuksen. Hyönteispyydykset houkuttelevat ensin hyönteiset valoonsa, ja kun ne joutuvat kosketuksiin jännitteisen sisäverkon kanssa, hyönteiset kuolevat. Valikoimastamme löydät tuotteita kotiisi sekä matkailuun kuten esimerkiksi tämän ansan. Hyönteispyydysten tehtävä ei ole vain käytännöllinen. Ne voivat toimia myös valaisimina. Joissakin niistä voit jopa muuttaa valon voimakkuutta ja käyttää muita toimintoja, joita voidaan ohjata itsenäisesti.

2.    Mikä on ansan kantama?

Sähköansat saavuttavat  30-150 neliömetrin kantaman. Laskenta on siis melko yksinkertainen - säädä niiden toiminta sen alueen koon mukaan, jossa aiot käyttää sitä. Jos kantama ei riitä, ratkaisu on laajemman kantomatkan omaava ansa tai isompi määrä ansoja. Kun luot varsinaisen loukkojen iskuryhmän, mikään hyttynen ei häiritse sinua jatkossa.

3.    Entä huolto?

Hyönteispyydysten huolto on yksinkertaista. Niiden alaosasta löydät irrotettavan ja pestävän tarjottimen, johon vangitut hyönteiset kerääntyvät. Saat puhdistettua sen hetkessä. Kaikki valikoimassamme olevat hyönteispyydykset ovat ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä kemikaaleja. Lisäksi saat meiltä useimpiin pyydyksiin kolmen vuoden takuun.

4.    Voinko jättää ansan ulos?

Vaikka hyönteisloukot ovat naarmuuntumattomia ja korroosionkestäviä, ja ne näyttävät uusilta pitkään, useimmissa on (löydät valikoimasta myös kestävämpiä) alempi IP-suojaustaso, joten siirrä ne illan päätteeksi paikkaan, jossa sade ei vahingoita niitä. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa osan koukun sisältävistä ansoista terassisi katon alle huolehtimatta säilytystilasta.

5.    Voinko hankkia ansaa korvaavan valon?

Joihinkin kyllä. Voit lukea siitä valitun tuotteen kuvauksesta. 



Onko sinulla jo hyönteisloukko ostoskorissa? Usko meitä, kesäjuhlat pysyvät nyt rauhassa ja terassi on vain kutsuvieraiden käytössä. Ja voit alkaa tehdä siitä kauniimpaa esimerkiksi uudella valaistuksella. Voit odottaa pian artikkelia terassivalaistuksesta..


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i