Kuinka valita autotallin valaistus | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Kuinka valita autotallin valaistus

Autotalli ja kellari
Odpověděl:
KaroliinaKaroliina

Vastaus:

Seinävalaisimet ovat erinomainen vaihtoehto autotalliin. Älä myöskään unohda autotallisi edessä olevaa tilaa. Katso vaihtoehtoja ulkovalaistukseen, mieluiten tietenkin liiketunnistimilla.

Kun ostat taloosi valaisimia, mietit yleensä keittiön, olohuoneen tai kylpyhuoneen valaisimia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että voit unohtaa autotallisi valaisimet. Sinulla on oltava riittävästi valoa nähdäksesi mihin pysäköit.

 


Paras vaihtoehto on loisteputkivalo

Nykyään useimmat autotallin ovet taittuvat katon alle, mikä tekee seinävalaisimista parhaan valaistusratkaisun tähän tilaan. Suosittelemme niitä jopa autotalliin ilman liukuovia. Kun ajat auton talliin, kattovalot valaisevat ensisijaisesti auton yläosaa ja jättävät auton ympärillä olevan tilan pimeäksi. Et myöskään näe tavaratilaa kunnolla. Seinävalot valaisevat tilaa ylöspäin. Välität tietenkin, miltä valosi näyttävät, mutta ensisijaisesti sinun tulisi kiinnittää huomiota niiden toimintaan. Loppujen lopuksi autotalli ei ole makuuhuone tai olohuone, joten sinun ei tarvitse pysyä ajan tasalla uusimmista suunnittelutrendeistä.


Ensinnäkin, ottaen huomioon huoneen luonteen, valoilla tulisi olla suurempi IP-peitto (lue lisää IP-luokituksista napsauttamalla tätä). IP-arvon on oltava vähintään 44, joka tarkoittaa, että valo on suojattu kaikista suunnista tulevilta veden roiskeilta sekä vieraiden kiinteiden esineiden (halkaisija on 1 mm tai enemmän) pääsyltä. Jotta valot olisivat myös pölytiiviitä, etsi IP-luokitus, joka alkaa numeroilla 5 tai 6. Ihmiset työskentelevät usein autotallissaan ja kuljettavat raskaita esineitä, joten on tarpeen, että valoissa on jonkin verran suojaa.Kokemuksemme mukaan loistelamput ovat sopivin ratkaisu autotalliin. Ne levittävät valoa koko huoneeseen ja niillä on alhainen energiankulutus. Suosittelemme loistevalaisimen ostamista elektronisella liitäntälaitteella, joka sytyttää valon välittömästi ja estää epämiellyttävää välkettä. Näin sinun ei tarvitse odottaa, että valot syttyvät kokonaan ja voit ajaa sisään heti.

Vaikka sinulla olisi pieni autotalli, emme suosittele vain yhden valaisimen ostamista. Jos sinulla on suurempi autotalli, johon kuuluu myös työpaja, sinun tulisi ehdottomasti hankkia useita valonlähteitä. Kun puhutaan työpajan valaistuksesta, älä unohda hankkia valoa työpöydällesi. Voit käyttää työvalaisinta ja sijoittaa sen siten, ettei se luo varjoa työsi ylle. Erityisen yksityiskohtaista työtä varten on hyvä käyttää pöytälamppua lisävalonlähteenä.

 


Käytännölliset valot antureilla

Valojen ostaminen autotalliin tarkoittaa paitsi sisävaloja myös ulkovaloja valaisemaan tilaa autotallin edessä. Verkkokauppamme tarjoaa laajan valikoiman ulkovaloja, mukaan lukien katto- ja seinävalaisimet. Valintaan vaikuttaa makusi ja valaistusta tarvitsevan tila koko. Toinen merkittävä tekijä on, onko sinulla ajotien valot jotka valaisevat ajotieltä.


Hyvä valinta autotallin edessä olevan tilan valaisemiseen on anturivalaistus. Näissä valoissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka sytyttää valon automaattisesti aina, kun se havaitsee liikettä alueellaan. Ja koska valot ovat todella kätevät, ne myös kytkeytyvät pois päältä hetken kuluttua. Siksi valot palavat vain tarvittaessa, ja sinä säästät energialaskuissasi. Anturivalot ovat hyödyllisiä myös autotallin sisätiloissa. Näin sinun ei tarvitse enää koskaan huolehtia siitä, unohditko sammuttaa valon.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i