Laajennettu takuu jopa 5 vuotta | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Laajennettu takuu jopa 5 vuotta

Uutiset ja ilmoitukset

Karoliina

Valitsitpa minkä valaisimen tahansa, sen käyttöikä on tärkeä vaikutin. Koska olemme varmoja valojemme laadusta, tarjoamme laajennetun takuun kaiken tyyppisille valaisimille.

Valotakuu = tyytyväisyystakuu

Aina kun ostat uuden tuotteen, olet varmasti kiinnostunut myös sen takuuaikasta. Valojemme takuuaika on automaattisesti ei vain kaksi vaan kolme vuotta. Sinun ei tarvitse pyytää sitä erikseen, sillä takuu myönnetään automaattisesti. Voimme tarjota sinulle näin pitkän takuuajan, sillä uskomme myymiemme valaisimien ja kaikkien tuotteiden laatuun, ja tiedämme että ne palvelevat sinua monta vuotta.

Ainoat tuotteet, jotka eivät kuulu kolmen vuoden takuun piiriin ovat polttimot. Lisäksi myynnissä on valaisimia, joihin olemme lisänneet hieman enemmän takuuta. Voit hyödyntää jopa 5 vuoden takuuta tietyissä LED-valaisimissa, kuten Philipsin valoissa. Ammattivalaisimien osalta olemme myös jatkaneet takuuta viiteen vuoteen. Ja se on todella kauan.


Muita etuja

Jos päätät ostaa meiltä, pitkä takuu ei ole ainoa etu, jonka saat meiltä. Jos pohdit edelleen useiden tuotteiden välillä ja olet edelleen epävarma, älä huoli. Tilaa haluamasi tuote. Jos huomaat myöhemmin ettet ole tyytyväinen ostokseen, voit hyödyntää 60 päivän palautusajan. Lisäksi, jos ostat meiltä yli 70 €, saat ilmaisen toimituksen.

Tilattujen tuotteiden toimitusajat ovat erittäin lyhyitä. Tämä johtuu siitä, että meillä on varastossa yli 1 180 000 tuotetta. Muut edut ovat lahjoja, joita tarjoamme ostaessasi yli tietyn summan. Ostaessasi meiltä saat paitsi tilaamasi tuotteet, ja lisäksi erilaisia bonuksia sekä etuja, jotka tekevät valojen ostamisesta kannattavaa.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.