Ledvance-ulkovalot, luotettava laatu | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Ledvance-ulkovalot, luotettava laatu

Tietoa merkeistä

Karoliina

Tulet arvostamaan LEDVANCE-tuotemerkin ulkovalaisimia niiden korkean laadun ja luotettavan toiminnan takia.

Ledvance on todella tunnettu brändi. Yritys tarjoaa korkealaatuisia tuotteita yli 50 maassa ympäri maailmaa. Heidän valikoimastaan löydät perinteisiä ja LED-valonlähteitä, mutta myös älykkään ratkaisun nimeltä Smart+. Artikkelissa tutustutaan kaikentyyppisiin moderneihin Ledvance-LED-valaisimiin. Esimerkiksi ulkovalojen käyttömahdollisuudet ovat laajat, ja ne löytävät paikkansa usein talon sisäänkäynneistä tai terasseilta. Samalla ne auttavat suojaamaan taloa varkailta ja tekevät illan hetkistä viinilasillisen kanssa miellyttävämpiä.

Teemme sen älykkäästi Ledvance Smart+:n avulla

Ledvance kehittyy jatkuvasti älykkäässä valaistustekniikassa Smart+ -ratkaisun kautta. Valojen ohjausmahdollisuudet ovat suurelta osin siirtyneet matkapuhelimiin tai ääniohjaukseen. Eikä sinun tarvitse edes olla niiden lähellä vaan, voit ohjata valoja esimerkiksi eksoottiselta lomaltasi käsin. Ledvance Smart+ ovat älyvalaisimia, jotka täydentävät suunnittelullaan jokaisen kodin tunnelmaa ulkoa ja sisällä. Niiden viehätys piilee muun muassa mahdollisuudessa säätää valon voimakkuutta, muuttaa valkoisen värivalaistuksen lämpötilaa (työ tai rentouttavaan ilmapiiriin) tai valita valon väri jopa 16 miljoonasta väristä. Näin voit muokata valaistusta vastaamaan mahdollisimman paljon omia tarpeitasi. 



Kiinnostavimpien tuotteiden valikoima Ledvance-ulkovalaisimista alkaa seinävalaisimista. Smart+ -sarjan seinävalaisimet ovat täydellinen apu talon seinien lisäksi myös terassille tai puutarhaan. Ne voivat valaista tilan kokonaan, mutta myös muutamalla puhelimen klikkauksella luoda intiimin himmeän valon tai värikkään tunnelman. Smart+ Cube LED-ulkoseinävalaisimessa on helppo kaukosäädin sovellus Ledvance Smart+ WiFi App. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi matkapuhelimeesi tai tablettiin. Voit myös ohjata valoa älykkäästi Ledvance Wi-fi -kaukosäätimellä tai ääniavustaja Alexalla tai Googlella. 

Valaisetko koripallovanteen tai teet rakkausviestin valonauhasta? Voit tehdä sen Smart+ Flex LED-nauhalla. Voit valita jälleen kerran 16 miljoonasta väristä. Kaiken tämän mahdollistaa RGB (punaisen, vihreän ja sinisen värin sekoittaminen) ja RGBW (punaisen, vihreän, sinisen ja valkoisen värin sekoittaminen).

Jotta tuntisit olosi turvalliseksi nukkuessasi tai mennessäsi töihin, voit hankkia valikoimasta LED-valonheittimen Smart+ sensorilla ja kameralla. Valonheittimen lähellä tapahtuvan liikkeen tallentuu HD-resoluutiolla 1920 x 1080 ja tunnistusalue ulottuu 180 asteen kulmaan. Valonheitin sisältää myös sireenin, jossa on hälytystoiminto.

Klassiset Ledvance-valot

LEDVANCE ei ole vain älykkäitä teknologioita. Katsotaan esimerkiksi klassista valaistusta, joka erottuu valikoimasta laadukkaiden materiaalien sekä yksinkertaisen ja ajattoman muotoilun ansiosta.

Työvalaisimista löytyy ripustettavia valaisimia, jotka on myös mahdollisuus sijoittaa  suoraan maahan. Vaihtoehtoja tarjoaa esimerkiksi LED-valonheitin R-STAND, jonka voit ladata USB:n liitännän avulla. Lisäksi on tarjolla LED-valonheitin TRIPOD jalustalla,  jossa on kaksi valonlähdettä.



LED-seinävalonheitin FLOOD luo tilaan tummaa eleganssia. Sen lisäksi, että se saa virtansa aurinkokennosta, se erottuu muista myös sillä, että se sisältää liike- ja valoanturin. Se reagoi ympärillä tapahtuvaan lliikkeeseen ja muuttaa valon voimakkuutta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, että se loistaa tarpeettomasti aurinkoisena päivänä.

Kun puhumme suunnittelusta ja kauniista ulkoasusta, emme voi unohtaa CRYSTAL-sarjan LED-ulkoseinävalaisinta, jonka pinta on koristeltu mattakromilla.

Tämä oli vain nopea katsaus Ledvance-brändin tarjoamiin erityyppisiin valoihin. Tutustu ihmeessä verkkokauppamme muuhun valikoimaan.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i