Musta valaisin, modernin asunnon muotoiluelementti | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Musta valaisin, modernin asunnon muotoiluelementti

Tietoa merkeistä

Karoliina

Elegantin ja modernin muotoilun synonyymi. Jos jostakin väristä voi sanoa näin, se on ehdottomasti musta. LEDVANCE-valaisimet tässä värimaailmassa sopivat täydellisesti kodin ja ulkoalueiden moniin nurkkiin.

Moderni saksalainen yritys LEDVANCE tuo aina markkinoille uusia trendejä ja design-tuotteita valaistusalalla. Tyylikkäiden valaisinten lisäksi voit luottaa siihen, että yrityksen tuotteet sisältävät laadukkaita, kestäviä materiaaleja. Tänään keskitymme moderniin design-valaistukseen, joka yhdistää eri valaisimet yhteisellä tekijällä - ne ovat kaikki mustia.

Musta sopii kaikkialle

Ei vain vaatteissa, musta väri on eleganssin ja maun synonyymi. Tämän värin elementtejä käytetään yhä enemmän moderneissa kodeissa. Eikä se ole sattumaa. Musta on sopiva valinta sekä suurille että pienille sisätiloille ja luo täydellisen perustan yhdistettäväksi muihin elementteihin, kuten puukalusteisiin, kultaiseen tai valkoiseen väriin.

Olohuone

Olohuone on ensimmäinen huone, johon keskitymme. Mustaa valaistusta voit valita oman harkintasi mukaan. Suosittelemme rohkeasti valitsemaan mustat valaisimet jokaiseen olohuoneen valaisimeen - riippuvalaisimesta, pöytävalaisimesta ja lattiavalaisimesta aina seinien taustavalaistukseen ja mahdolliseen televisioon. Erityisesti seinävalo on esimerkki kalusteesta, joka sopii täydellisesti mustan valaistuksen kanssa. Tämän yhdistelmän tulos on ajaton olohuone, joka ei koskaan kyllästy sinua tai vieraitasi ja joka ylittää nykyisen päivämäärän kalenterissasi. Muista, että näkyvät mustat elementit huoneen reunoilla tai keskellä (esim. kattokruunut), tulisi sopia yhteen värillisen tai puukalusteen ja koristeiden kanssa. Erityisen sopivia ovat lämpimät sävyt, ja yhdistettynä mustaan, erityisesti oranssi tai keltainen väri tulevat esiin.

VINKIT: Ensimmäinen vinkkimme olohuoneen kattovalaisimeksi on LED himmennettävä valaistus SMART+ MAGNET,, jossa voit helposti säätää kirkkauden lisäksi myös värilämpötilan alueella 3 000 - 6 500 Kelvinia.

Designin helmi on DECOR-riippuvalaisin, joka taitavasti yhdistää mustan ulkopinnan ja valko-kultaisen sisäosan. Lisäksi voit täydentää sitä muilla mustakultaisilla valaisimilla ja luoda kotiisi tyylikkään sarjan.  

Istuessa tai sohvalla rentoutuessa valaisee CONE-sarjan seisomalampun, joka erottuu minimalistisella suunnittelullaan.




Makuuhuone

Mustan sisävalaistuksen suuri etu on, että se täydentää aina valonsäteen väriä itse värillä, mikä luo näistä kahdesta värisävystä miellyttävän ja viihtyisän yhdistelmän. Tämä on juuri syy siihen, että mustat valaistuselementit sopivat erittäin hyvin myös makuuhuoneisiimme. Yleisesti ottaen makuuhuoneen valaistuksen perusta on lähinnä kattokruunu ja tyypillisesti yöpöydän lamput. Erityisesti näissä musta valo on erinomainen vaihtoehto. Voit täydentää sen täydellisesti lasipullolla ja puuelementeillä, jotka muuttavat huoneen vieläkin kodikkaammaksi. Siitä tulee paikka ei vain unelle, vaan myös rentoutumishetkille, vaikka hyvän kirjan kera. 

VINKKI: Suosittelemme tyylikästä PIPE-pöytälamppua mustassa värissä yöpöydälläsi. Se sopii täydellisesti yhteen SMART+ -lähteen kanssa, joka tarjoaa monia etuja, kuten mahdollisuuden ohjata sitä LEDVANCE SMART+ Bluetooth App -sovelluksella tai Google Homen ja Alexan avulla.

Työhuone

Viime vuosina monet meistä ovat siirtyneet (enemmän tai vähemmän) työtehtäviin kotona. Jos teet töitä kotona ja sinulla on työpiste tai työhuone, et voi jättää sitä laadukkaasti valaistuksen ulkopuolelle. Lukuun ottamatta kattolamppua, pöytä- ja tarvittaessa lattiavalaisimia rentoutumisalueelle, valaisimet ovat sopiva apu työssä. Huomaat niiden arvon heti, kun sytytät ne ensimmäistä kertaa. Yksi niistä on monitorin valaistus.

VINKKI: SUN@HOME-sarjan himmennettävä monitorin valaistus on erinomainen silmillesi, sillä sen toiminnot estävät silmien väsymisen. Se vähentää merkittävästi haitallista sinistä värisävyä. Sen lisäksi se sisältää biologisen rytmin toiminnon, joka automaattisesti muuttaa valon väri- ja kirkkauslämpötilaa päivän aikana.

Kylpyhuone

Toinen kotimme nurkista, johon musta valaistus putoaa kuin lamppu kantaan, on kylpyhuone. Kun mietit valaisimien hankintaa, pysähdy miettimään, mitkä kaikki sen osat tarvitsevat valaistusta. Perustana on, kuten jokaisessa muussakin huoneessa, kattokruunu, mutta kylpyhuoneessa et voi selviytyä ilman peilivalaistusta. Hyvä vaihtoehto ovat myös seinävalaisimet. Huoneen tyypillisen ilmeen vuoksi, jota hallitsevat valkoiset (WC, pesualtaat) tai harmaat ja mustat sävyt (suihkutila ja suihkupää, vesihana), puu- tai värikkäät koristeet ovat sen suuri piristys. Kylpyhuoneen valaistuksen suhteen on tärkeää kiinnittää huomiota sen IP-luokitukseen. Tämä tarkoittaa, miten ne on rakennettu kosketukseen veden/kosteuden kanssa. Kylpyhuoneessa myös usein aliarvioidaan kukkien koristelua - vaikka juuri elävät kasvit ovat sen kuvitteellinen vihreä suunnittelun piste.

Vinkki: Jotta naiset näkevät itsensä täydellisesti meikatessaan ja miehet voivat parranajaa huolellisesti, tässä on Smart+ Bath himmennettävä kylpyhuoneen valaisin. Voit hallita sitä myös LEDVANCE SMART+ WiFi -sovelluksen avulla tai Amazon Alexan tai Google Homen ääniohjauksella.

Ulkovalaistus

Olemme jo käyneet läpi muutamia kotisi tai asuntosi tärkeimmistä huoneista, joihin mustat valaisimet sopivat täydellisesti. Emme kuitenkaan voi unohtaa myöskään ulkotiloja. Lyhyesti sanottuna voidaan rohkeasti todeta, että mustat valaisimet sopivat ulkotiloihin täydellisesti. Ensimmäisenä tulevat mieleen seinävalaisimet. Nämä värissä (oli kyseessä sitten lamput tai aurinkovalot) ovat ensimmäinen valinta myös terasseille tai puutarhojen alueille. Ne täydentävät kuitenkin täydellisesti myös ilmapiiriä yhdessä hohtavan uima-altaan kanssa.

VINKIT: Seinävalaisimet ovat ehdottomasti välttämättömiä pihallasi. Mukava vaihtoehto on yksiselitteisesti LED-valaisin liiketunnistimella ENDURA, joka reagoi liikkeeseen sen ympärillä.

ENDURA-sarjaan kuuluu myös kekseliäs ulkoseinälamppu, joka reunustaa täydellisesti puutarhakäytävääsi ja johdattaa askeleesi ulkona hämärän tullen.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i