Rabalux-tuulettimet virkistävät ja valaisevat | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Rabalux-tuulettimet virkistävät ja valaisevat

Tietoa merkeistä

Karoliina

Rabalux-tuulettimet yhdistävät kuumien kesäpäivien virkistyksen älykkääseen valaistukseen.

Tulee kuluneeksi 30 vuotta siitä, kun Rabaluxin tuotteet tulivat markkinoille. Kaikkien näiden vuosien aikana tšekkiläinen yritys on pystynyt avaamaan oven markkinoille 13 maassa. Aiemmassa artikkelissa osoitimme Rabaluxin ulkovalaisimien tarjonnan on todella laaja. Tänään tarkastelemme lähemmin esimerkiksi älytuulettimia ja design-valaisimia yhdessä paketissa. Ja näytämme sinulle myös muutamia uusia uutuuksia älyvalaistuksen maailmassa.

Tuuletin vai valaistus? Molemmat yhdessä

Kuumina kesäpäivinä ne suojaavat sinua hikoilulta. Voit säätää Rabaluxin kattotuulettimia kaukosäätimellä mukavasti kotisohvaltasi. Eikä siinä vielä kaikki. Ne toimivat myös täydellisesti älykkäänä LED-valona. Himmennettäviä valoja voi ohjata kaukosäädimellä tai seinäkatkaisimella. 

Voit kätevästi asettaa haluamasi valon kirkkauden, säätää valon lämpötilaa (mallista riippuen runsaalla alueella 3000 ja 6500 kelviniä), yövalaistusta, kytkeä sitä päälle tai pois tai säätää tuulettimen pyörimisnopeutta. Uusimmissa on myös mahdollisuus asettaa muistitoiminto, valita kesä- ja talvitilan välillä tai käyttää jopa kuutta nopeutta. Katso itse. Lyhyesti: Rabaluxin valotuuletin on vaihtoehto kattokruunulle.

Designtuote jokaiseen huoneeseen

Kattotuulettimen sijoittaminen kotiisi on vain tyylisi ja mieltymyksesi asia. Ne sopivat hyvin olohuoneisiin ja keittiöihin, mutta myös wc- ja kylpyhuoneisiin. Niitä on saatavana useissa mielenkiintoisissa värivaihtoehdoissa. Voit siis virkistäytyä tyylillä.

Pysähdytään lyhyesti suunnitteluun. Valikoimastamme löydät tietysti myös isoja tuulettimia, sellaisina kuin ne tunnet. Mutta Rabalux tarjoaa kompaktimman vaihtoehdon, joka määritellään parhaiten termillä minimalistinen. Koko tuulettimen halkaisija on noin 50 senttimetriä, joten se avaa erilaisia mahdollisuuksia sijoittamiseen ja integrointiin kotisi konseptiin.

Uutuuksia älykkäässä valaistuksessa 

Rabaluxilla on enemmän tarjottavaa älyvalaistus-kategoriassa. Miksi sinun pitäisi katsoa Rabalux-älyvaloja? Mainitsemme jo intuitiivisen ohjauksen, jonka avulla voit säätää niitä sovelluksen avulla. Paikkoja, joihin Rabaluxin älykäs valaistus sopii täydellisesti, löytyy kaikkialta kodista.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i