Sisävalaistus jokaiseen huoneeseen | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Sisävalaistus jokaiseen huoneeseen

Sisävalot

Karoliina

Syksy on taas tullut. Tällä kaudella jokainen viettää enemmän aikaa kotona kuin puutarhassa. Oletko varma, että ole valmistautunut lyhyeen päivänvalon aikaan?

Ja taas mennään. Aika lentää ja kesäkuukaudet, jotka ovat täynnä hauskoja ulkoilma-aktiviteetteja, grillejä ja ulkona viettämistä, muuttuvat kylmäksi syksyksi. Päivät lyhenevät ja pimeys viipyy pidempään jopa aamulla. Pian lähdet töihin ja palaat kotiin pimeässä. Kun auringonpaiste on poissa, sinun on hankittava oikea valaistus, jotta voit tuntea olosi mukavaksi ja kodikkaaksi kotona. Nyt on täydellinen aika katsella huolellisesti ympärilleen ja nähdä, onko joku valoistasi vaihdettava vai huomata puuttuuko valaistuksesta jotain oleellista.

 

Valaistus mihin tahansa sisätilaan

Mikä tahansa talon tai asunnon sisätila tarvitsee päävalonlähteen. Tämä tarkoitus täyttyy yleensä kattokruunulla, kattovalaisimella, kohdevalaisimilla tai upotetuilla kattovalaisimilla, jos kyseessä on pienempi huone. Nämä valaistusratkaisut ovat nykyään suosiossa. Oikean valaistuksen valitsemiseksi on otettava huomioon huoneen sisustus, sisustus ja tyyli. Klassiset kattokruunut täydentävät täydellisesti yksinkertaisia ja minimalistisia koteja. Niille, joilla on ylellisempi tyyli, tarjoamme upeita valintoja Tiffany-valojen tai kristallivalojen muodossa. Lopuksi, jotta voit valita oikean valaistuksen lasten makuuhuoneeseen tutustu laajaan valikoimamme lasten kattokruunuihin, joissa on hauskoja teemoja, joita lapsesi rakastavat.


          


Älä unohda kylpyhuonetta. Pian hemmottelet itseäsi kuumalla kylvyllä yhä useammin. Hanki kylpyhuoneen valo, jotta voit luoda miellyttävän ilmapiirin ja nauttia hetkistä taivaassa. Lisäksi, jos haluat säästää energiakustannuksiasi, tutustu LED-valaisin tarjouksiin. Jos haluat helpottaa elämääsi, älyvalot ovat olemassa sitä varten.


     null     


Ajattele jokaista metriä

Jokainen huone tarvitsee useita valonlähteitä. Jos huoneessa on vain kattokruunu tai kattovalaisin, se ei ole läheskään tarpeeksi. Lisävalaistus on yhtä tärkeää kuin ensisijainen valaistusjärjestelmä. Mieti makuuhuonettasi. Kun haluat lukea kirjaa tai käydä vessassa, päävalon kytkeminen päälle on tarpeetonta, usein jopa kallista ja ärsyttävää. Silloin kyseeseen tulevat valaisimet, kuten pöytä- ja lattiavalaisimet. Jos sinulla on yksi sängyn vieressä, hanki toinen lattiavalaisin myös olohuoneeseesi. Ja jos valitset himmennettävän valaisimen, voit säätää sen haluamaasi valon voimakkuuteen. Käytä himmennystä television katselemiseen tai lisää kirkkautta kirjan lukemiseen. Jopa lasten makuuhuoneessa voi olla pieni valaisin. Laita yksi vuoteen viereen nuorimmille tai hanki pöytälamppu vanhemmille lapsille, jotta kotitehtävien kirjoittaminen tai piirtäminen työpöydällä olisi miellyttävämpää.


null 


Keittiössäsi kannattaa päävalon lisäksi olla myös kaapin alle sijoitettavat valaisimet, kuten loisteputki tai yksi erittäin suosituista LED-nauhoista. Mietitkö vielä muuta?  Älä unohda portaikkoa. Paranna portaikkoa tai käytävää mukavalla LED-nauhalla tai erilaisilla kohdevalaisimilla, jotta näiden tilojen läpi käveleminen olisi mukavampaa. LED-nauhat sopivat erinomaisesti myös kylpyhuoneen peilin viereen. Valitse vain yksi, jolla on korkeampi IP-luokitus. On tärkeää, että sinulla on laadukas peilivalo, jonka kirkkaus on täydellinen aamurutiineiden tai meikkaamisen kannalta.


null     

Älä unohda yksityiskohtia

Pienet yksityiskohdat ja tarvikkeet luovat oikean kotimaisen ilmapiirin kotiisi. Laadukkaan valaistuksen lisäksi muista tehdä paikastasi mukava ja kodikas. Hienoja vaihtoehtoja voivat olla edellä mainitut LED-nauhat, joita voi kiinnittää olohuoneesi seiniin, pöytiin tai kaappeihin. Seiniäsi voidaan täydentää koristeellisilla kylteillä tai hehkuvilla kuvilla. Lisäksi voit valita erilaisista kevyistä lisävarusteista ikkunalaudoille tai muihin tiloihin, jotka tarvitsevat hieman koristelua.

null                null 


Älä unohda mitään tilaa. Käy vielä kerran talosi läpi, ja jos jotain puuttuu, korjaa tämä epäkohta!

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i