Tee kodistasi viihtyisämpi Rabalux-valoilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Tee kodistasi viihtyisämpi Rabalux-valoilla

Tietoa merkeistä

Karoliina

Jokainen kotisi nurkka voi olla viihtyisä. Rabalux-valot auttavat sinua siinä.

Rabalux on valaistusbrändi, jolla on lähes kolmenkymmenen vuoden perinteet ja joka toimii kahdessatoista Euroopan maassa. Heidän valikoimastaan löydät moderneja valaisimia, joista klassisen tyylin ystävätkin pitävät. Rabalux valaistusratkaisu kotisi kaikkiin huoneisiin. Jokainen huone on erityinen, ja sitä tulee miettiä sopivaa valaistusta valittaessa.

Olohuone

Kun ostat olohuoneen valaisimia, harkitse kaikkia toimintoja, jotka teet siellä. Olohuoneen valojen tulee pystyä loistamaan intensiivisesti, mikä tarkoittaa jopa noin 3300 Kelvinin arvoa (esimerkiksi lautapelien pelaamiseen tai lukemiseen), mutta muihin tilanteisiin hillitty valaistus sopii paremmin (elokuvien katseluun ja rentoutumiseen). Olohuoneen perusvalaisin on kattovalaisin (kattokruunu). Käytät sitä toimintoihin, joissa tarvitaan voimakasta keskusvalaistusta. Rentoutumiseen lattia- tai pöytälamput soveltuvat täydellisesti. Ihannetapauksessa voit helposti muuttaa valon voimakkuutta himmentimen avulla.

Makuuhuone

Samanlaiset suositukset kuin olohuoneen valaistukseen koskevat myös makuuhuoneen valaistusta.  Noin 3000 kelvinin arvo riittää. Makuuhuoneen minimalistiseen valaistukseen tarvitset periaatteessa vain kahden tyyppisen valaistuksen: keskivalaistuksen (katto) ja kaksi lamppua yöpöydällä. Erikoisvalaistus voi olla hyödyllinen myös vaatekaappien läheisyydessä tai sängyn yläpuolella. Rabaluxin tarjontaan kuuluvat myös kaukosäätimellä varustetut tuotteet, joilla voit sytyttää ja sammuttaa tai muuttaa valojen voimakkuutta suoraan sängystäsi.


Kylpyhuone

Veden lähellä valaisimella tulee olla korkea IP-suojaus, vähintään 44. Kylpyhuoneen valaistuksen perusta  ovat jälleen kattovalaisimet, mutta niiden lisäksi seinävalaisimet tai suora peilivalaistus ovat myös välttämättömyys. Kylpyhuoneen valon voimakkuuden tulisi olla jopa 6 000 Kelviniä.

Keittiö

Kylpyhuoneen lisäksi keittiö on huone, joka tarvitsee voimakasta valaistusta. Sen pitäisi saavuttaa vähintään 4000 Kelvinin arvo. Perustana on jälleen kattovalaisin. Keittiössä tapahtuvan toiminnan vuoksi valaisimet soveltuvat myös suoraan ripustettaviin kaappeihin. Säädettävät riipusvalaisimet sopivat parhaiten ruokasaliin ja ruokapöydän yläpuolelle. Ne tulee sijoittaa noin 60 senttimetriä pöydän pinnan yläpuolelle ja istuvan henkilön silmien tason yläpuolelle. Miellyttävän tunnelman luomiseen aterian ympärille sopii lämmin tai intensiteettiä alentava valo. Älä myöskään pelkää valaisimen värisävyjä, ne tuovat keittiöön leikkisämmän ilmeen.

Lastenhuone

Lastenhuone on toinen tyypillinen paikka, jossa erilaista valaistusta vaativia tapahtumia tapahtuu. Lastenhuoneeseen tarvitaan myös laadukas kattovalaisin, joka löytää paikkansa varsinkin leikin aikana. Älä unohda leikkisyyttä ja värejä, joita jokainen lapsi rakastaa. Nukahtaessaan lapsesi arvostaa ystävää yöpöydällä pienen lampun muodossa. Mutta Rabalux tarjoaa paljon enemmän. Löydät myös suuntavalaisimia tai pieniä lamppuja, jotka sopivat pienimmille, mutta myös teini-ikäisille.

Aula ja portaikko

Aula ja portaat on varustettava valoilla turvallisuutesi vuoksi, joita myös brändi ajattelee. Portaiden valot voidaan sijoittaa suoraan yksittäisille portaille tai seinälle niiden viereen. Varsinkin ne, joissa on sisäänrakennettu liiketunnistin, ovat tervetulleita auttajia pimeässä. Rabalux tarjoaa sinulle monia vaihtoehtoja aulan ja portaiden valaistukseen. Päätät kumman valitset.



Etsitkö täydellistä lahjaa?

Rabalaxin koristeellinen laavalamppu ilahduttaa kaikkia.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

LIITTYVÄT tuotteet

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i