Twinkly valaistus. Älykäs, leikkisä ja värikäs | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Twinkly valaistus. Älykäs, leikkisä ja värikäs

Tietoa merkeistä

Karoliina

Twinkly tarjoaa laajan valikoiman älykkäitä ja leikkisiä valaisimia. Tutustu joulun valoketjuihin ja muihin kodin tuotteisiin.

Esittelemme Twinklyn, uuden valaistusmerkin verkkokaupassamme. Italialaisen tuotemerkin tuotteita voidaan kuvata osuvasti kolmella sanalla: älykäs, leikkisä ja värikäs.

Kaikki värit, joita voit ajatella

Twinkly-maailmassa elegantti muotoilu yhdistyy uusimpiin tekniikoihin, jota Twinkly käyttää myös omassa LED-valaistustekniikassa. Jokainen LED koostuu 16 miljoonasta väristä ja samasta määrästä valkoisen sävyjä.


LED Twinkly -valaistus on jaettu kolme värityyppiin:


  • RGB: punaisen, vihreän ja sinisen värien yhdistelmä täydellisiin väritehosteisiin.
  • AWW: yhdistelmä oranssin (meripihkan), lämpimän ja viileän valkoisen sävyjä tavalliseen valaistukseen.
  • RGB + W: punaisen, vihreän, sinisen ja lämpimän valkoisen värin yhdistelmä. Mahdollistaa värikkään valkoisen valaistuksen yhdistelmän.


Kaikki on fiksua, jopa yhteys musiikin kanssa

Järjestelmän älykkyys löytyy Twinkly-sovelluksesta, jonka voit ladata ilmaiseksi iOS- ja Android-järjestelmiin. Ainutlaatuisen tekniikan ansiosta voit skannata koko valaistuksen järjestyksen sovellukseen, jolloin saat mahdollisuuden ohjata valon jokaista diodia. Yksi ketju syttyy eri väreillä muutaman sekunnin välein. Sinulla on myös pääsy tietokantaan, josta voit ladata uusia tehosteita. Twinkly Musicin avulla voit yhdistää musiikin ja ympäristön äänet valaistukseen. Saat todellisen audiovisuaalisen kokemuksen ostamalla äänisensorin USB Dongle Twinkly.


Voit helposti mukauttaa Twinkly-tuotteet haluamaasi toimintaan. Voit vaihtaa väritilojen välillä työtilasta pelitilaan tai järjestää upeat juhlat. Voit mukauttaa koko talon nopeasti vuodenaikojen mukaan. Aseta sovelluksessa oranssi-keltainen väriyhdistelmä ja tuo syksyn tunnelma suoraan kotiisi.


Se ei pääty tekniikkaan. Twinkly sopii kuluttajille, jotka kiinnittävät huomiota ekologiseen lähestymistapaan. Kaikki tuotteet ja pakkaukset on valmistettu ympäristön kannalta kestävistä materiaaleista.


Twinkly-tuotteiden valikoima

Kaikille Twinkly-tuotteille on tunnusomaista useat avainominaisuudet:


  • Uudenaikaisimmat (älykkäät) tekniikat
  • RGB-tyyppinen LED-valaistus, jossa on 16 miljoonaa väriä yhdessä diodissa
  • Mikä tahansa värien, kirkkauden ja kuvion yhdistelmä
  • Laaja valikoima tehosteita, ja voit ladata uusia sovelluksesta
  • Sisäänrakennettu mikrofoni, joka reagoi musiikkiin 
  • Intuitiivinen ohjaus Twinkly-sovelluksella (yhteensopiva iOS- ja Android-järjestelmien kanssa)
  • Yhteensopivuus kotiapulaisten Amazon Alexan, Apple HomeKitin tai Google Assistantin kanssa

Jouluketjut ja -verhot

Twinkly-tuotteiden valikoimasta löydät erilaisia jouluketjuja ja -verhoja, jotka sopivat ulko- ja sisäkäyttöön korkean IP-suojauksen (44) ansiosta. Ajastimen avulla voit määrittää, milloin haluat valojen syttyvän. Ketjujen ja verhojen ulkonäköä täydentävät mustat kaapelit, jotka eivät häiritse joulukuusen ulkonäköä millään tavalla.


Himmennettävä nauha

Himmennettävä nauha tuo uuden värikkään kokemuksen kotisi jokaiseen nurkkaan: makuuhuoneesta olohuoneen kautta leikkihuoneeseen. Itseliimautuvan ja magneettisen puolen ansiosta se on helppo asentaa ja sitä on myös mahdollisuus pidentää 1,5 metristä 3 metriin jatkoliuskojen avulla.

Paneelit

LED-paneelit ovat esimerkki luovasta valaistuksesta. Paneeleiden peruskoko on 16 x 16 cm, ja niitä on saatavilla kolmen–kuuden paneelin sarjoina, joten voit koota ne isommiksi yksiköiksi mielikuvituksesi mukaan. Ne sopivat mihin tahansa huoneeseen.

Joulukuusi

Alkuperäinen 2 metrin koristelu soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön IP-suojauksensa 44 ansiosta. Se sisältää 70 LEDiä, jotka luovat täydellisen väriyhdistelmän.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i