Uima-allas valojen loistossa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Uima-allas valojen loistossa

Talon ulkovalaistus

Karoliina

Uima-altaan valaistus on yksinkertainen avain kesäuinteihin koko päivän ja yön ajan.

Näkymä kauniille uima-altaalle, jonka pintaa lämmittää kesäaurinko. Tätä uinnin ystävät odottavat innolla koko talven. Trooppisen lämpötilojen hallitseman päivän viilentymiskokemus on tunne, millä haluat hemmotella itseäsi kesällä. Tyylikäs ja luotettava valaistus antaa sinulle maagisen näkymän uima-altaallesi. Jos puutarhassa on lampi uima-altaan sijasta, sillä ei ole väliä. Voit koristella myös sen miellyttävällä valaistuksella. Opitaan yhdessä lisää uima-altaan valaistuksesta.

Mitä allasvalojen tulee tehdä?

Et luultavasti tule yllättymään. Koska altaan heijastimet sijaitsevat pinnan alla, uima-altaan syvyyksissä, ne ovat suorassa kosketuksessa veteen koko uintikauden ajan. Siksi niiden vedenkestävyys on ehdottomasti perusparametri uima-altaan valaistuksessa.

Uima-altaan valaistus vaatii erittäin korkeita IP-suojausarvoja (suojaus tunkeutumiselta). Uima-altaan valaisimien IP-suojausarvo valikoimassamme yli 68, joten valaisimet voidaan upottaa veteen koko tilavuudellaan. Lisätietoja IP-suojauksesta on täällä


Mihin valot sijoitetaan? Ja kuinka monta sinun tulisi hankkia?

Luonnollisesti suoraan veteen! Sen lisäksi, että ne sijoitetaan uima-altaisiin, allasvalaistuskategoriassa on monia muita vaihtoehtoja. Olemme jo maininneet puutarhalammen, joka on valmistettu korkean IP-suojauksen valolle. Myös erilaiset suihkulähteet ovat moderneja.

Saatat myös miettiä, kuinka monta valoa sinun on hankittava uima-altaaseesi. Vastaus ei ole selvä, mutta keskikokoiseen uima-altaaseen, joiden pinta-ala on noin 20 neliömetriä, riittää kaksi valaisinta. Kokonaismäärä on tietysti vain makusi ja mieltymystesi asia.

Uima-altaan valaistus taianomaiseen iltaan

Uima-allasvalaisimien tehtävä on luonnollisesti ensisijaisesti niiden käytännöllinen käyttö. Uintimukavuuden kesto on 24 tuntia, kun hankit valot. Pimeässä voi toki uida, mutta turvallisuuden ylläpitämiseksi on tärkeää valaista allas niin, että valo voi säilyttää altaan läpinäkyvyyden eikä valo heijastu siihen peilin tavoin.

Uima-altaan valaistus on myös yksi parhaista tavoista tehdä puutarhastasi visuaalinen helmi kesäiltoina ja öisin. Säteet näyttävät upeilta yöallasjuhlissa ja romanttisina hetkinä. Pelkät veden värisävyt riittävät valaisemaan intiimin ulkotiloja.

Viimeinen vinkki: suosittelemme tutustumaan tarjontaamme, koska verkkokaupastamme löydät myös LED-allasvalaisimia, jotka eroavat pääasiassa valonsäteiden väristä.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i