Uusi sarja Philipsin ulkovalaisimia | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Uusi sarja Philipsin ulkovalaisimia

Tietoa merkeistä

Karoliina

Korkealaatuiset, tyylikkäät ja teknisesti edistykselliset. Nämä ominaisuudet yhdistävät kaikki uudet sarjat ja Philipsin ulkovalaistustuotteet. Voit valita laajasta valikoimasta klassisia, aurinko- ja matalajännitteisiä valaisimia.

Esittelemme sinulle Philipsin ulkovalaisimien ja -tarvikkeiden uusimmat tuotteet. Ne erottuvat korkealla laadullaan ja monipuolisilla mahdollisuuksillaan. Valikoimastamme löydät klassiset ulkovalaisimet sekä aurinko- ja pienjännitetyypit.


Philips GardenLink

Yksinkertainen asennus ja ohjaus, korkea vastus, maksimaalinen turvallisuus. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, laaja valikoima tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista. Tämä on Philips GardenLink -sarja.


Yksinkertainen asennus ja ohjaus

Voit asentaa valaisimet helposti ja turvallisesti itse Twist & Lock - liittimillä. Ainoa mitä tarvitset on tavallinen pistorasia. Suuri etu on mahdollisuus kytkeä useita valoja yhteen virtalähteeseen. Jokaisessa valossa on sama Twist & Lock -liitin helpottamassa asennusta ja liittämistä, mikä tarjoaa maksimaalisen yhteensopivuuden koko järjestelmälle. Voit siirtää valoja ja lisävarusteita tarpeidesi mukaan ja valaista puutarhasi jokainen nurkka asianmukaisesti.


Korkea kestävyys ja maksimaalinen turvallisuus

GardenLink-sarjan tuotteet ovat erinomainen valinta kaikkiin sääolosuhteisiin ja vuodenaikoihin, sillä niillä on korkea IP-suojausarvo ulkoisten vaikutusten kestävyyden varmistamiseksi. Näiden tuotteiden erinomainen turvallisuustaso on myös huomionarvoinen, sillä ne toimivat matalalla jännitteellä, mikä suojaa tehokkaasti lapsiasi ja lemmikkejäsi.


Korkealaatuiset materiaalit, jotka kestävät

Tämä valaistus on erityisen suunniteltu ulkotiloihin ja tuotettu paineistetusta alumiinista ja hienoista synteettisistä materiaaleista, jotta se kestää sääolosuhteita mahdollisimman hyvin. Sarjan LED-valaisimet ovat myös erittäin kestäviä, sillä niiden käyttöikä voi olla jopa 25 000 tuntia. Huollon kun voit siis huoletta saada täydellinen puutarhavalaistuksesta ilta toisensa jälkeen.


Anturi hämärästä aamunkoittoon

Voit myös hankkia hämärätunnistimen pienjännitesäätimen ajastimella ja käyttää automaattista järjestelmän ohjaustoimintoa "Dusk to Dawn" -anturin kanssa. Tämä sisältää ajastimen automaatioon ja energiansäästöön päivällä ja yöllä, mikä tekee siitä loistavan vaihtoehdon automaattiseen ohjaukseen ja energiansäästöön. Sen avulla voit automaattisesti sytyttää valot yön tullessa ja sammuttaa ne automaattisesti 3 tai 8 tunnin kuluttua.


Philips Arbour Ultra Efficient

Jopa 50% pienempi sähkönkulutus verrattuna vastaaviin Philipsin LED-valoihin. Tämä ei ole uuden Philips Arbor -sarjan ainoa ominaisuus.


Innovatiivinen tekniikka ja alhainen kulutus

Tämän tuotesarjan LED-valaisimet kuluttavat vähän sähköä. Tämä johtuu innovatiivisesta teknologiasta, joka myös auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja ehkäisee materiaalihukkaa. Tämä edistää koko planeettamme kestävyyttä.


Suuri suojaus ja pitkä käyttöikä

Korkea IP-suojaus 44 takaa tämän sarjan tuotteille korkean suojan ulkoisilta vaikutuksilta, kuten sateelta, säältä tai pölyltä. Itse valaistusrakenne on valmistettu korkealaatuisesta valetusta alumiinista ja siinä on kestävä viimeistely. Kokonaiskäyttöikä on jopa 50 000 tuntia valaistusta, mikä vastaa lähes kuuden vuoden jatkuvaa valaistusta. Joten käyttöikä on yli kolme kertaa pidempi kuin vastaavien Philipsin LED-valojen käyttöikä.



Philips Mimosa

Jos haluat muuttaa valaistuksen suuntaasetuksia ulkona helposti, ratkaisu on uusi Philips Mimosa -valaisinperhe.


Valon suunnan asetukset

Se, että ne näyttävät upeilta ja tyylikkäiltä, ei ole tämän tuotesarjan valaistuksen ainoa etu. Suuri etu on helppo käsittely, jonka ansiosta palkit voidaan ohjata haluttuun paikkaan. Mimosa-valot sopivat erityisen hyvin käytettäväksi ajotiellä tai terassilla.


25 000 tunnin käyttöikä

Korkea IP-suojaustaso 44 takaa tämän sarjan tuotteille korkean suojan ulkoisilta vaikutuksilta, olipa kyseessä sade tai vaihteleva sää. Itse valaistusrakenne on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja sen pintakäsittely on kestävä. Kokonaiskäyttöikä on jopa 25 000 tuntia valaistusta.





Philips Tyla

Tyla-seinä- ja lattiavalaistus, joka toimii aurinkoenergialla, tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn akun täyteen ladattuaan auringon energialla. Tämän ansiosta se kestää jopa 500 % pidempään kuin monet muut Philipsin LED-valot.


Ympäristöystävällinen

Tämän tuotesarjan erittäin tehokas LED-ulkovalaistus toimii aurinkoenergialla. UltraEfficient Solar -teknologian ansiosta valot loistavat jopa 40 tuntia täyteen ladatulla akulla - myös huonolla säällä. Lisäksi se hyödyntää nykyaikaisia teknologioita hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi, materiaalihukan estämiseksi ja energiankulutuksen minimoimiseksi. Tämän valaistuksen pitkä käyttöikä, jopa 50 000 tuntia, on kaksinkertainen verrattuna vastaavaan Philipsin LED-ulkovalaistukseen.


Erikoistoiminnot

Tuotesarja on suunniteltu huolellisesti jokaisen yksityiskohdan kohdalla, jotta se luo miellyttävän tunnelman puutarhaasi. Esimerkiksi kaksoiskirkkausominaisuus auttaa saavuttamaan tämän. Miten se toimii? Valaistus himmenee tyhjäkäynnillä kylmän valkoiseksi 55 lumenin valoksi. Kun liikkuvuutta havaitaan lähellä, se automaattisesti kirkastuu 255 lumeniin. Tämä tapahtuu integroidun liiketunnistimen ansiosta, joten voit aina nauttia miellyttävästä valotasosta. Valaistuksessa on myös hämärätunnistin aamunkoittoon asti, joten valot syttyvät automaattisesti, kun päivä alkaa hämärtymään. Tämä luo miellyttävän yön valaistuksen ja lisää turvallisuutta.


Mukavuus ja korkea suojaus

Tyla tarjoaa korkeatasoista mukavuutta ja suojaa. Aurinkoenergian käytön ansiosta johdotusta ei tarvita, ja IP-suojaus 44 takaa kestävyyden epäsuotuisissa sääolosuhteissa.


Yhtenäinen muotoilu

Tuotevalikoimaan kuuluvat myös yhtenäiset lattia- ja seinävalaisimet. Tämä tarkoittaa, että voit helposti sovittaa yhteen puutarhasi valaistuksen ja lisätä eleganssia.


Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i