Valmistaudu kesään kattotuulettimien avulla! | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Valmistaudu kesään kattotuulettimien avulla!

Sisävalot

Karoliina

Kesä on täällä ja sen myötä myös korkeat lämpötilat. Ole viisas ja valmistaudu kuumiin kesäpäiviin kotona jo nyt.

Kerrot sen itsellesi joka vuosi kun sietämättömät lämpöaallot joita et pääse pakoon saapuvat: "Ensi vuonna hankimme vihdoin tuulettimen. Vuosi kuitenkin kuluu, eikä sinulla vieläkään ole tuuletinta hankittuna. Tällä hetkellä et ehkä edes ajattele sitä, koska kuumia päiviä ei ole vielä tullut. On kuitenkin varmaa, että silloin kun ne saapuvat arvostat valmistautumistasi. Ja miten valmistaudut tuleviin lämpöaaltoihin parhaalla mahdollisella tavalla? Ehkä siis hankkimalla vihdoin kattotuulettimen?

null 

Viilentää kesällä, lämmittää talvella

Kun kuumat päivät, aivan kuten viime vuosina saapuvat, olet onnellinen siitä, että sinulla on tuuletin kotona. Paras tapa tuulettaa on tietysti avata ikkuna, jolloin saat kotiisi raikasta ilmaa ja sinun on parempi hengittää. Valitettavasti kuumimpina päivinä ikkunoiden avaaminen vain pahentaa tilannetta. Avaamalla ikkunat pidemmäksi aikaa, päästät sisälle enemmän lämpöä kuin aiemmin. Näin talon sisällä oleva ilma ei ole hengityskelpoista, mikä on epämukavampaa esimerkiksi yöllä kun haluaisit vain nukkua. Tuuletin voi säästää sinut kaikelta tältä. Virtaava ilma viilentää talosi mukavasti ja odotat innolla sisällemenoa viilentävän ilmavirran vuoksi. Talosi ei kuitenkaan ole ainoa paikka, jossa voit hyödyntää tuuletinta. Kuten toimistoissa, kokoustiloissa tai ravintoloissa, joissa lämpöä kertyy vielä enemmän, kattotuulettimet tulevat tarpeeseen.

null

Ehkä olet jo ajatellut, että hankkisit kattotuulettimen mutta sitten mietit mitä tekisit sen kanssa talvella, kun et halua minkään vievän lämpöä kodistasi. Meillä on sinulle hyviä uutisia. Talvella tilanne voi olla täysin päinvastoin tuulettimen kanssa. Heti kun käynnistät tuulettimen peruutusvaihteen, se palauttaa lämpimän ilman kattoon ja auttaa siten lämmittämään tilaa. Toinen etu on ohjaus, joka voidaan tehdä joko manuaalisesti suoraan tuulettimella tai kaukosäätimellä. Näin voit kytkeä sen päälle tai pois mukavasti sohvalta kun tuntuu, että huone on jäähtynyt tarpeeksi.

null                      null

Tuulettimet valolla tai ilman

Ehkä olet edelleen epävarma, kannattaako ostaa kattotuuletin vai ei. Onko huonetila pieni eivätkä tuulettimet mahdu kattokruunun tai kattovalaisimen viereen? Vai ajatteletko, että tarvitset enemmän uutta kattokruunua, koska vanha ei enää toimi? Kattotuulettimen avulla voit nyt napata kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Valikoimastamme löydät monia kattotuulettimia valolla, jotka palvelevat sinua sekä talvella että kesällä, ja lisäksi ne valaisevat kauniisti. Sen lisäksi voit valita useista mielenkiintoisista malleista, jotka sisustavat kotiasi ja tuovat lisämaustetta kotiisi.
 
Päinvastoin, jos et halua vaihtaa kattokruunua ja tila on riittävän suuri, voit myös hankkia tuulettimen ilman valoa ja sinulla on oma laite jokaiselle toiminnolle. Eli - kattokruunu tai muu kattovalaisin valaistukseen ja tuuletin huoneiden jäähdyttämiseen tai lämmittämiseen. Ja jos et halua kiinnittää puhallinta kattoon jokaisessa huoneessa, meillä on myös valikoima lattiatuulettimia, jotka voit sijoittaa minne haluat.
null            nullnull
Älä siis unohda, että vaikka sää ei olisikaan suosiollinen, tilanne ei kestä ikuisesti. Kuumat päivät ovat hetkessä täällä, ja siksi sinun ei kannata viivytellä vaan valmistautua siihen ajoissa ja hankkia tuulettimia.

Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i