WiZ, valaistus jokapäiväiseen elämään | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

WiZ, valaistus jokapäiväiseen elämään

Tietoa merkeistä

Karoliina

WiZ-älyvalaistus mukautuu elämäntyyliisi ja luo oikean tunnelman päiväsi jokaiseen hetkeen. WiZ loistaa yksinkertaisella asennuksella ja intuitiivisella ohjauksella sekä laajalla tuotevalikoimalla.

WiZ-valoissa houkuttelee älykkyys ja yksinkertaisuus. Esittelemme WiZ-valaistuksen, joka muuttaa kotisi älykodiksi ja valaisee sitä tarpeen mukaan.

Mistä aloittaa ja miten asentaa

WiZ toimii periaatteella, että loistava valaistus ei vaadi manuaalia. WiZ-valojen asentaminen ja kytkeminen on helppoa. Ruuvaa vain polttimot tai kytke valo. Wiz Connected -sovellus opastaa sinua koko asennuksen läpi ja näyttää myös kaikki tämän valaistuksen edut. Valojen jälkisäätö on myös erittäin helppoa. Voit käyttää jo mainittua mobiilisovellusta, WiZmote-ohjainta tai omaa ääntäsi. Lisäksi WiZ-valaistus on yhteensopiva useimpien älykkään kodin ekosysteemien, kuten Google Homen, Sirin tai Alexan, kanssa.

Laaja tuotevalikoima

Valitse laajasta tuotevalikoimasta tavallisista LED-polttimoista tyylikkäisiin filamentti polttimoihin, kattovalaisimiin ja erikoistarvikkeisiin. Se on täysin sinusta kiinni, mitä aloitat.


Mikä tekee WiZistä erottuvan?

WiZ-valaistus on älykäs ja helppokäyttöinen. Tulet rakastamaan sitä myös sen joustavuuden, laajan tuotevalikoiman ja erinomaisen sovelluksen ansiosta.

Rakastu joihinkin sen toimintoihin:

  1. Kohtauksien asetus. Tee kodistasi viihtyisä perheillallista varten tai anna vieraillesi unohtumaton vierailukokemus. Wiz-valaistus auttaa sinua tässä.
  2. Ohjaus mistä tahansa. Oletko töissä ja unohdit sammuttaa valot? Ei hätää, voit hallita WiZ:ää myös ollessasi poissa.
  3. Aikataulut. WiZ noudattaa päivittäistä rutiiniasi, mahdollisesti myös muiden perheenjäsenten rutiineja.
  4. Vuorokausirytmi. Se mukautuu automaattisesti kellonaikaan, eikä sitä tarvitse ohjata millään tavalla. Wiz-valaistus auttaa sinua nousemaan ylös ja virkistäytymään aamiaisella ja tukee lapsiesi keskittymistä läksyihin. Kiireisen päivän päätteeksi se tarjoaa sinulle oikean valaistuksen lukemiseen tai rentoutumiseen.
  5. Sähkönkulutuksen seuranta. Voit hallita valaisimien energiankulutusta selkeiden tilastojen ansiosta suoraan mobiilisovelluksessa.


Kaikki perheesi jäsenet oppivat käyttämään WiZ-valoja. Asennus on erityisen intuitiivinen ja yksinkertainen. Valojen lisäksi et tarvitse ylimääräisiä laitteita, WiZ-valaistus tarvitsee vain Wi-Fi-yhteyden. Valojen jälkisäätö on myös erittäin helppoa. Lyhyesti sanottuna kodin asumismukavuuden luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa.



Autor článku:

Karoliina
Karoliina Asiakaspalveluasiantuntija

Karoliina ei ole vain asiakaspalveluasiantuntija, vaan myös modernin LED-valaistuksen harrastaja. Hänen artikkeleissaan neuvotaan kuinka voit säästää sähköä tai kuinka valitset oikean hehkulampun. Hän antaa sinulle myös vinkkejä talon ja puutarhan perusteelliseen valaisemiseen.

Kysy mitä vain

Karoliina

Autamme sinua valinnassasi sekä kaikissa teknisissä ongelmissa.

(09) 42722263 (ma-pe, 7:00-15:30).

Kysy
 
 
 
 

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i