Aurinkokenno valonheittimet - Globo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Aurinkokenno valonheittimet - Globo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Aurinkokennovalonheittimet laajasta valikoimastamme. Tutustu!


Onko mietinnässä aurinkokennovalaisin? Tarvitsetko uudet valonheittimet ulos? Tässä kategoriassa esittelemme valonheittimet aurinkokennolla. Aurinkokennovalaisimen lataus tapahtuu päivän aikana hyödyntäen aurinkoenergiaa, joka varastoituu akkuun. Pimeän tullessa hämärätunnistin sytyttää valaisimen. Sitä ei siis tarvitse kytkeä erikseen päälle. Monissa malleissa on kuitenkin virtakytkin, joten saat valot päälle ja pois halutessasi. 


Aurinkokennovalaisimen toiminta


Aurinkokennovalonheitin on valonheitin ilman sähköä. Se siis toimii aurinkoenergialla ja on ympäristöystävällinen tapa valaistukseen. Aurinkokennovalaisin on helppo laittaa paikalleen ja se sopii vaikeasti saavutettaviin paikkoihin. Joissakin malleissa on liiketunnistin, joka lisää käyttömukavuutta. Aurinkokennovalaisin liiketunnistimella syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Näin valo on päällä vain silloin, kun on tarve ja siten virtaa säästyy entisestään. Valonheitin aurinkoenergialla sopii yleensä ympärivuotiseen käyttöön, mutta talviaika voi tuoda omat haasteensa. Lyhyt valoisa aika tai pilvinen sää voivat aiheuttaa sen, että akku ei pääse latautumaan kunnolla. Kauniilla, aurinkoisella säällä latautunut akku riittää valaisemaan pitkälle yöhön. 


Aurinkokennovalaisimen valaistusaikaan vaikuttavat auringonvalon kesto ja kirkkaus sekä valaisimen laatu. Nyrkkisääntönä parhaat aurinkokennovalaisimet ovat hieman kalliimmat mallit, jotka ovat laadukkaampia ja toimivat paremmin. Mikäli haussa on tehokas aurinkokennovalaisin, kiinnitä huomiota valaisimen laatuun. Etenkin talvikäytössä valaisimen laatu ja ulkoisesti ladattava akku ovat tärkeitä, jotta se on hyvä aurinkokennovalaisin ulos. Mikäli valo on esimerkiksi turvallisuussyistä välttämätön, silloin kannattaa hankkia verkkovirtaan kytkettävä valaisin.


Aurinkokennovalaisimen valinta


Valikoimastamme löydät hyvät aurinkokennovalaisimet. LED-tekniikka on saatavilla myös näissä. LED-valonheitin aurinkokennolla on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Jokaisen valaisimen kohdalla ovat tuotetiedot, josta voit tarkistaa esimerkiksi lumenin määrän. Tuotetiedot kannattaa tarkistaa, jotta saat varmasti mieluisan valaisimen. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme, autamme mielellämme. Tutustu valikoimaamme ja löydä mieluisa aurinkopaneelivalonheitin tai aurinkokenno LED-valaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i