Aurinkokennovalaisimet - Aigostar B.V. | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

Seinävalaisimet aurinkokennolla - Aigostar B.V.

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Seinävalaisimet aurinkokennolla laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko mietinnässä aurinkokennovalaisin? Tarvitsetko uudet seinävalaisimet ulos? Tässä kategoriassa esittelemme seinävalaisimet aurinkokennolla. Aurinkokennovalaisimen lataus tapahtuu päivän aikana hyödyntäen aurinkoenergiaa, joka varastoituu akkuun. Pimeän tullessa hämärätunnistin sytyttää valaisimen. Sitä ei siis tarvitse kytkeä erikseen päälle. Monissa malleissa on kuitenkin virtakytkin, joten saat valot päälle ja pois halutessasi.


Aurinkokennovalaisimen toiminta


Seinävalaisin aurinkokennolla mahdollistaa valaistuksen ilman sähköä. Se on siis seinävalaisin ilman johtoa. Tämä on ympäristöystävällinen tapa valaistukseen. Aurinkokennovalaisin on helppo laittaa paikalleen ja se sopii vaikeasti saavutettaviin paikkoihin. Liiketunnistin lisää käyttömukavuutta. Seinävalaisin liiketunnistimella syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Näin valo on päällä vain silloin, kun on tarve ja siten virtaa säästyy. Aurinkokennovalaisin sopii yleensä ympärivuotiseen käyttöön, mutta talviaika voi tuoda omat haasteensa. Lyhyt valoisa aika tai pilvinen sää voivat aiheuttaa sen, että akku ei pääse latautumaan kunnolla. Kauniilla, aurinkoisella säällä latautunut akku riittää valaisemaan pitkälle yöhön. Aurinkokennovalaisimen valaistusaikaan vaikuttavat auringonvalon kesto ja kirkkaus sekä valaisimen laatu. Nyrkkisääntönä parhaat aurinkokennovalaisimet ovat hieman kalliimmat mallit, jotka ovat laadukkaampia ja toimivat paremmin. 


Mikäli haussa on tehokas aurinkokennovalaisin, kiinnitä huomiota valaisimen laatuun. Etenkin talvikäytössä valaisimen laatu ja ulkoisesti ladattava akku ovat tärkeitä, jotta se on hyvä aurinkokennovalaisin ulos. Mikäli valo on esimerkiksi turvallisuussyistä välttämätön, silloin kannattaa käyttää verkkovirtaan kytkettävää valaisinta. Voit laittaa aurinkokennovalaisimet terassille, sijoittaa aurinkokennovalaisimet parvekkeelle ja niin edelleen.


Aurinkokennovalaisimen valinta


Valikoimastamme löydät hyvät aurinkokennovalaisimet, kuten tehokkaat aurinkokennovalaisimet. Pyöreä aurinkokennovalaisin on tyylikäs. Pyöreä muoto itsessään miellyttää ihmissilmää. Seinävalaisin epäsuora valo on sellainen, jossa itse valonlähdettä ei näy. Tällainen valaisin on hyvin tunnelmallinen. LED-tekniikka on saatavilla myös näissä aurinkokennoseinävalaisimissa. LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Jokaisen valaisimen kohdalla ovat tuotetiedot, josta voit tarkistaa esimerkiksi lumenin määrän. Tuotetiedot kannattaa tarkistaa, jotta saat varmasti mieluisan valaisimen. Voit myös kysyä apua asiakaspalvelustamme, autamme mielellämme. 


Tutustu upeisiin aurinkokennovalaisimiin ja löydä oma seinävalaisin aurinkokennolla

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i