Erikoisparistot - Philips | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Erikoisparistot - Philips

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Erikoisparistot


Paristot ovat välttämättömiä, jotta monet laitteet voivat toimia moitteettomasti. Vuosien saatossa paristot ovat muuttuneet. Sinulla saattaa kuitenkin olla tarve erikoisparistolle. Tästä kategoriasta löydät erikoisparistot ja epätyypilliset patterit. Ne sopivat laitteisiin, jotka eivät toimi tavanomaisilla paristoilla. Valikoimamme erikoisparistot ovat tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta. Voit siis olla varma, että saat luotettavan ja laadukkaan pariston.


Näiden paristojen joukossa ovat alkaliparistot, superalkaliparistot ja litiumparistot. Ne viittaavat pariston tyyppiin. Alkaliparisto on edullisin ja suurimmassa osassa tapauksista se yleisin paristotyyppi. Alkaliparistot sopivat huoneenlämmössä toimiviin tasaisesti virtaa kuluttaviin laitteisiin. 


Superalkaliparistot ja litiumparistot sopivat laitteisiin, joissa on virtapiikki esimerkiksi salamavalo tai jos laitetta käytetään viileässä. Etenkin lithiumparisto on pakkaseen tai muihin ääriolosuhteiseen sopiva paristo. Tutustu valikoimaamme ja löydä meiltä oikea erikoisparisto laitteeseesi! Sinua saattavat kiinnostaa myös AA-alkaliparistot.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i