USB-muistitikut & microSD-kortit | Valomania
Vertaile
Kirjaudu sisään
Luo tili
Levý banner
Pravý banner

Soita meille, olemme täällä tukenasi

(09) 42722263 (Ma-Pe, 7:00-15:30)
MENU


0 0,00
70 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Flash-asemat ja microSD-kortit

  • Myydyimmät
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

USB-muistitikut, microSD-kortit ym. Katso!


USB Flash Drive on kannettava USB-muistitikku eli tallennuslaite (Flash Drive), johon saat laitettua talteen arvokkaat tiedostosi. Ne kulkevat mukanasi helposti, minne ikinä menetkin. Siksi muistitikku on erittäin hyödyllinen. Kun voit helposti kantaa tiedostot muistitikulla, sinun ei tarvitse kantaa koko konettasi mukanasi. 


Flash Drive muistitikku toimii myös varatallennuslaitteena. Tärkeät tiedostot on hyvä säilyttää useammassa paikassa, jos jostain syystä vaikkapa koneesi rikkoutuisi. Näin et menetä arvokkaita tiedostojasi koneen mukana. Saatavilla on muistitikkuja, joissa tallennustilan koko vaihtelee. Valikoimastamme löydät esimerkiksi muistitikku 64GB tai muistitikku 32GB. Meiltä löytyy myös vedenpitävä muistitikku.


Kameran muistikortti on tavallisesti SD-muistikortti. SD-kortti on noin postimerkin kokoinen kortti. MicroSD-kortti käytetään puhelimissa ja pienemmissä kameroissa. Nano SD-muistikortit sopivat lähinnä älypuhelimiin. Muistikortti kameraan pitää mukavat muistot tallessa. Kuvat kannattaa siirtää koneelle ja varmuuskopioida haluamaasi paikkaan. Tutustu valikoimaamme ja hanki tarvitsemasi muistitikku tai muistikortti!

Erikoistarjoukset ja uutiskirje suoraan sähköpostiosoitteeseesi

Seuraa uutisia sähköpostissa

Peruuta uutiskirjeen tilaus

Copyright © 1990 - 2021 Valomania.fi, Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä.