Himmennettävät lattiavalaisimet - Wofi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Lattiavalaisimet himmentimellä - Wofi

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Himmennettävät lattiavalaisimet laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko haussa himmennettävä lattiavalaisin? Tästä kategoriasta löydät himmennettävät lattiavalaisimet. Nykyisin monet tutut laitteet ovat ottaneet harppauksen nykyaikaan, eivätkä lattiavalaisimet himmentimellä ole poikkeus. Jalkalamppu himmennettävä tuo oman lisänsä kotisi valaistukseen. Himmennettävä lattiavalaisin eroaa perinteisestä valaisimesta siten, että se mahdollistaa valon säätämisen tarpeesi mukaan. Lattiavalaisin himmentimellä mukautuu niin työskentelyvaloksi kuin tunnelmanluojaksi. Se sopii hienosti sisätiloihin, vaikkapa nojatuolin viereen lukunurkkaukseen. 


Lattiavalaisin on helppo siirtää tilasta toiseen, minkä vuoksi sen käyttöönotto on helppoa milloin vain. Monesti lattialampun tyyli ja väri ovat tärkeitä ominaisuuksia valitessa oikeaa lamppua kotiin. Esimerkiksi messinkinen lattiavalaisin sopii monen tyyliseen kotiin. Parhaimmillaan lattiavalaisin sopii kotisi sisustukseen täydellisesti. Valkoinen lattiavalaisin, musta lattiavalaisin ja kaareva lattiavalaisin ovat suosittuja. Lattiavalaisin musta tuo kontrastia vaaleaan sisustukseen. Toisaalta valkoinen on hillitty ja jos kotisi sisustus on vaalea, sulautuu se siihen täydellisesti. Kaareva lattiavalaisin sopii hienosti vaikkapa nojatuolin viereen lukuvaloksi. 


LED-lattiavalaisimet


LED-teknologia on saatavilla myös näissä valaisimissa. LED-lattiavalaisin on hämmästyttävän pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta. Polttimon keskimääräinen elinikä voi olla jopa 25 000 tuntia. Lisäksi LED-valaisin kuluttaa vähemmän energiaa, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LED-valaisin syttyy ja sammuu ilman ärsyttäviä viiveitä. Näiden ominaisuuksien lisäksi LED-valaisin on ympäristöystävällinen valinta. Ei siis ihme, että LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion. LED-lattiavalaisin himmennettävä on varmasti järkevä hankinta kotiisi, kun kaipaat moneen tilanteeseen mukautuvaa lisävaloa. 


Tutustu valikoimaamme. Löydä kotiisi moderni lattiavalaisin, joka tuo taatusti iloa ja joka tilanteeseen sopivaa valoa! 

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i