Himmennettävät valaisimet - Prezent | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Himmennettävät valaisimet - Prezent

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima himmennettäviä valaisimia. Löydä omasi!


Himmennettävä valo on tarkoitettu luomaan oikeanlainen tunnelma. Ne toimivat loistavasti olohuoneessa, makuuhuoneessa tai missä tahansa muussa haluamassasi tilassa, jossa tarvitaan himmennettävää valoa. Himmennettävä spottivalaisin toimii myös kohdevalona, kun haluat korostaa jotakin tiettyä kohtaa kodissasi. 


LED-tekniikka takaa, että himmennettävä LED-valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein ja kukkarosi kiittää. LED-lamppujen käyttöikä on paljon pidempi verrattuna tavallisiin valaisimiin. Himmennettävät LED-valot ovat ympäristöystävällinen valinta. Himmennettävät LED-valaisimet eivät ole edullisimmasta päästä. Ottaen huomioon niiden erittäin pitkän käyttöajan ja energiatehokkuuden, himmennettävät LED-valaisimet todennäköisesti säästävät rahaa pitkällä aikavälillä. Himmennettävä LED-valaisin on investointi hyvään valaisimeen, joka tuo paljon iloa. 


Erilaiset himmennettävät valaisimet


Valikoimamme pitää sisällään monia erilaisia vaihtoehtoja, joiden joukosta on helppo valita itselle mieluisin himmennettävä valo. Himmennettävät kohdevalot sopivat niin yleisvaloksi kuin korostamaan jotakin kotisi kohtaa. Himmennettävä riippuvalaisin sopii hienosti vaikkapa keittiöön tai ruokasaliin toimien yleisvalona. Tarpeen tulessa se mukautuu niin romanttiselle illalliselle kuin läksyjen tekoon. Himmennettävä lattiavalaisin on täydellinen valinta vaikkapa olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen, jossa tarvitaan erilaista valoa tilanteen ja tunnelman mukaan. Lattiavalaisimen suuri etu on, että sitä voi helposti siirrellä huoneesta toiseen eli se ei ole paikkaan sidottu. Myös himmennettävät pöytävalaisimet ovat käteviä. Ne antavat työskentelyvaloa, mutta mukautuvat tarvittaessa intiimimpään tunnelmaan. 


Himmennettävät seinävalaisimet tuovat valoa eteiseen, olohuoneeseen tai muuhun tilaan, jossa tarvitset seinävalaisimia. Erityisen toimivia himmennettävät lamput ovat kylpyhuoneessa. Se on yksi kodin haastavimpia tiloja valaistuksensa suhteen. Himmennettävä kattovalaisin antaa hyvän yleisvalon. Himmennysominaisuutensa ansiosta se luo tarvittavan tunnelman erilaisiin tilaisuuksiin. Himmennettävä valaisin kaukosäätimellä tuo käyttömukavuutta, kun voit hallita valoja kätevästi kaukosäätimellä. Näin sinun ei esimerkiksi tarvitse nousta sohvalta, kun haluat säätää valaistuksen tunnelmallisemmaksi. Himmennettävät valaisimet ovat osa nykyaikaista kodin valaistusta kiitos monipuolisuutensa ja monikäyttöisyytensä. Koskaan ei tiedä, milloin on tarvetta vaihtaa tunnelmaa, joten on fiksu valinta hankkia himmennettävä valo kotiin. Ja jos haluat energiatehokkaan ja pitkäikäisen valon, silloin himmennettävä LED-valaisin on hyvä valinta. 

 

Värilämpötila


Olipa haussa millainen himmennettävä valo tahansa, on hyvä kiinnittää huomiota valaisimen värilämpötilaan. Mitä suurempi Kelvin (K), sitä kylmempi väri. Värilämpötila vaikuttaa tilan tunnelmaan. Nykyisin myös LED-lampuissa on valinnanvaraa myös värilämpötilan osalta ja saatavilla on 2700-6500K. Vertailun vuoksi on hyvä tietää, että hehkulampun värilämpötila on 2700K. 


Myös tilassa tarvittavan valon määrä on hyvä ottaa huomioon eli puhutaan tilan edellyttämästä valaistusvoimakkuudesta, johon vaikuttaa lampun tuottama valon määrä. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme, josta löydät varmasti kotiisi parhaiten sopivat himmennettävät lamput!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i