Kattokruunut - Trio | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Kattokruunut kaukosäätimellä - Trio

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kattokruunut ja kattovalaisimet kaukosäätimellä


Kaipaatko valoiltasi helppokäyttöisyyttä ja mukavuutta? Juuri siihen kattovalaisin kaukosäätimellä on kätevä ratkaisu. Voit hallita valoja helposti vaikkapa sohvaltasi käsin. Tästä kategoriasta löydät kattovalaisimet kaukosäätimellä


LED-valaisin kaukosäätimellä auttaa säästämään energiankulutuksessa. LED-tekniikka takaa, että energiaa kuluu vähemmän. LED-kattovalaisin kaukosäätimellä on pitkäikäinen ja tehokas. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse nousta ja kivuta jakkaralle vaihtamaan lamppuja usein. LEDlamput kestävät vaikuttavan pitkän ajan. Polttimon keskimääräinen elinikä voi olla jopa 50 000h. Himmennettävä kattovalaisin on myös kätevä, sillä voit säätää valon määrää ja siten vaihtaa helposti tilan tunnelmaa. Valaisin kaukosäätimellä on suosittu valinta etenkin olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. 


Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme, jossa ovat tarjolla esimerkiksi modernit valaisimet ja design-valaisimet. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva valaisin kaukosäätimellä.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i