Kattovalaisimet - Paulmann | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kattovalaisimet - Paulmann

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Kostean tilan valaisin laajasta valikoimastamme. Katso!


Kylpyhuoneen valaistus on hyvä suunnitella, sillä kyseessä on yksi kodin haastavimpia tiloja valaistuksen kannalta. Pinnat ovat heijastavia ja kylpyhuoneessa tarvitaan monipuolista valoa. Siellä suoritetaan aamu- ja iltatoimet, peseydytään, mutta yhtä lailla myös rentoudutaan. Valaistuksella on iso vaikutus tilan tunnelmaan. Tunnelmallinen valo auttaa rentoutumaan, kun taas meikkaukseen ja parranajoon tarvitaan työskentelyvaloa


Yleensä kylpyhuoneen valaistus koostuu kattovalaisimesta ja seinävalosta, esimerkiksi peilin yläpuolelle tuleva valo eli peilivalo. Kylpyhuoneen valaisimet ovat nimenomaan kostean tilan valaisimet. Kostean tilan valaisin IP on hyvä tarkistaa aina ostohetkellä, että se varmasti vastaa tarpeitasi. IP-luokitus kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nestettä vastaan. Ensimmäinen numero tarkoittaa hiukkasia ja toinen numero nestettä. Esimerkiksi IP55 tarkoittaa, että kattovalaisin on suojattu pölyltä, mutta ei täydellisesti ja se on suojattu joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta. 


Erilaiset kylpyhuoneen kattovalaisimet


Valikoimastamme löydät kylpyhuoneen kattovalaisimet toimivalla muotoilulla. Kattovalo tuo tilaan hyvän yleisvalaistuksen. Sen mahdollistaa vaikkapa kylpyhuoneen spottivalot tai klassinen kattovalo. Tyylikäs vaihtoehto on laittaa kylpyhuoneplafondi. Mikäli haluat tavallisesta poikkeavan vaihtoehdon tai ripauksen luksusta, silloin kylpyhuoneen kristallivalaisin voi olla hyvä vaihtoehto kylpyhuoneeseen. Kautta aikain kristallivalaisimet ovat viestineet ylellisyydestä ja luksuksesta. 


Valikoimastamme löytyvät myös kylpyhuoneen kattovalot, joissa on himmennettävä ominaisuus. Himmennettävä kattovalaisin on loistava keino säätää valon määrää. Näin valaisin mukautuu haluamaasi tunnelmaan. Saatavilla on myös kylpyhuoneen kattovalaisin muilla ominaisuuksilla, esimerkiksi kylpyhuoneen valaisin liiketunnistimella.  Käyttämällä hakutoimintoa voit helposti suodattaa haut ja löytää paljon helpommin ja paremmin tarvitsemasi kattovalaisin kylpyhuoneeseen


LED-valaisimet kylpyhuoneeseen


Kattovalaisin kylpyhuoneeseen on mahdollista saada myös LED-tekniikalla. LED-valot ovat erittäin pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein ja energiaa kuluu paljon vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. Valikoimamme pitää sisällään kostean tilan valaisimet LED-tekniikalla. Löydät varmasti visioosi sopivan vaihtoehdon. 


Tutustu valikoimaamme ja löydä paras kostean tilan kattovalaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i