Kiinnitettävät kattovalaisimet - FARO Barcelona | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Kiinnitettävät kattovalaisimet - FARO Barcelona

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Kiinnitettävät kattovalaisimet - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Erilaiset kattolamput laajasta valikoimastamme. Katso!


Haaveiletko uudesta valaisimesta kotiin? Onko haussa olohuoneen kattovalaisin tai kattovalaisin keittiöön tai muuhun tilaan? Tästä kategoriasta löydät kattovalaisimet ja plafondit. Plafondi on katonpintaan tai lähelle kattoa asennettava valaisin, joka sopii yleisvalaistukseen. Plafondi on melko huomaamaton kattovalaisin, joten se sopii hienosti moneen tilaan yleisvaloksi. Ei siis ihme, että planfondit ovat suosittuja kattovalaisimia. Valkoinen plafondi on kestosuosikki, sillä se on hillitty ja huomaamaton. Siten se sulautuu helposti vaaleaan pohjoismaiseen sisustukseen. Musta plafondi ja muut mustat kattovalaisimet ovat olleet yhä kysytympiä. Musta tuo kontrastia ja on myös aina tyylikäs ja ajaton vaihtoehto. 


LED-kattovalaisin


Olipa haussa olohuoneen valaisin, keittiön valaisin tai makuuhuoneen valaisin, tarjolla on paljon malleja LED-teknologialla. LED-kattovalaisimet ovat saaneet suuren suosion, sillä LED-kattovalot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Näin sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua juurikaan ja energiaa kuluu vähemmän, joten kukkarosi kiittää. LED-valaisin kattoon on myös ympäristöystävällinen valinta, kuten LED-plafondi


Erilaiset kattovalaisimet


Kattovalaisimet ovat saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla ja tyyleillä. Siksi valaistus kannattaa suunnitella etukäteen ja kartoittaa tarpeet. Esimerkiksi himmennettävä valaisin voi olla hyvä ratkaisu kotiisi. Toisaalta sinulla saattaa olla mielessäsi suuri kattovalaisin tai älykattovalaisin. Ehkä haluat enemmän käyttömukavuutta, jolloin kattovalaisin liiketunnistimella on varteenotettava vaihtoehto. Kattovalaisin liiketunnistimella kannattaa muuten sijoittaa ymmärrettävistä syistä käytävään, portaikkoon tai muuhun tilaan, jossa vain piipahdetaan hetkellisesti. Saatavilla on myös kattovalaisin kaukosäätimellä. Tämä mahdollistaa valojen hallinnan mukavasti ja kätevästi vaikkapa kotisohvaltasi. 


Meiltä löytyy laaja ja monipuolinen valikoima kattovalaisimia, joista taatusti löytyy sinulle sopivin plafondivalaisin tai muu kattovalaisin. Olipa kyseessä design-valaisin, puinen valaisin tai vaikka moderni kattovalaisin. Mikäli sinulla on joitakin kriteereitä tulevalle valaisimellesi, voit käyttää hakutoimintoa. Se suodattaa valaisimet kriteereilläsi. Voit esimerkiksi valita kattovalaisimet värin, toiminnon tai tyylin perusteella. Näin sen oikean valaisimen etsintä helpottuu huomattavasti. Valaisimen ulkonäöllä on väliä ja siksi olemmekin panostaneet valikoimaamme. Löydät sieltä laadukkaat ja kauniit kattovalaisimet. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja ja kattovalaisinuutuudet, josta löytyy varmasti kotiisi sopiva kattovalaisin edullisesti. Selaa rauhassa vaihtoehtoja. Tarkemmat tuotetiedot löydät jokaisen valaisimen kohdalta. Löydä hyvä kattovalaisin jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i