Upotettavat loistelamput - Eglo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

Upotettavat loistelamput - Eglo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Loisteputkivalaisimet laajasta valikoimastamme, myös LEDinä. Katso!


Onko haussa uusi loisteputkivalaisin? Haluatko uudet loisteputket autotalliin, keittiöön tai johonkin muuhun tilaan? Tästä kategoriasta löydät kiinnitettävät loistelamput. Ne sopivat erinomaisesti autotalliin, keittiöön, toimistoon, kylpyhuoneeseen, käytävän valaistukseen tai johonkin muuhun haluamaasi tilaan. Osa malleistamme sopii myös ulkokäyttöön. Mikäli haussa on loisteputki ulkokäyttöön tai sisälle, kannattaa tutustua valikoimaamme. 


Etenkin loisteputkivalaisin halliin, kellariin, autotalliin, ulos tai muuhun vaativaan tilaan kannattaa valita huolella ja korkeammalla IP-luokituksella. On tärkeää tarkistaa IP-suojaus, jotta valaisin varmasti vastaa tarpeitasi. IP kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia kuten hiukkasia ja nestettä vastaan. Esimerkiksi loisteputkivalaisin IP65 tai LED-loisteputki IP65 on täydellisesti suojattu pölyltä, eli se on pölytiivis. Lisäksi se on suojattu joka suunnasta tulevalta vesisuihkulta. 


LED-loisteputket


Vanha rikkinäinen loisteputki on hyvä tilaisuus vaihtaa tilalle uusi LED-loisteputkivalaisin. Miksi valita LED-loisteputki? LED-teknologian ansiosta valaisin on huomattavan pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän. LED-loisteputki syttyy ja sammuu ilman ärsyttäviä viiveitä. Näiden etujen lisäksi se on ympäristöystävällinen valinta. Ei siis ihme, että LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion. Tällainen LED-loisteputkivalaisin autotalliin tai vaikkapa keittiöön on fiksu valinta, kun haluat erinomaisen valaisimen ja kuluttaa vähemmän energiaa, mikä on hyväksi niin sinulle kuin luonnolle. 


Erilaiset loisteputket


Loisteputkivalaisin IP44 on suojattu vesiroiskeilta ja pieniltä vierasesineiltä. Loisteputkivalaisimet liiketunnistimella syttyvät automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuvat itsestään, kun liikettä ei enää ole. Tällaiset loisteputket sopivat hyvin esimerkiksi käytäviin. Loisteputki pistorasioilla on kätevä esimerkiksi keittiössä. Pistorasioille on varmasti tarvetta keittiössä työskennellessä. 


Valikoimastamme löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva loisteputkivalaisin. Tutustu valikoimaamme ja löydä paras loisteputkivalaisin

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i