USB-laturit - Ledvance | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 3

USB-laturit autoon - Ledvance

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laturit jokaiselle kodin laitteelle


Onko sinulla ongelmia kännykän, tabletin tai tietokoneen laturin kanssa? Keskeytyykö työntekosi tai muu toiminta, kun laite ei saa kunnolla virtaa? Tai onko sinulla puhelimen laturi usein hukassa? Tästä kategoriasta löydät laturit kodin laitteille. Jos huomaat, ettei laite lataudu kunnolla, luultavasti laturissasi on vikaa ja se on tulossa käyttöikänsä päähän. Viallinen laturi kannattaa vaihtaa uuteen, toimivaan laturiin, joka ei aiheuta sinulle harmaita hiuksia. Kun laturi toimii ja laite latautuu, voit olla rauhallisin mielin, eikä työntekosi tai muu tekeminen häiriinny tarpeettomasti. 


Myös varalaturi on hyvä olla olemassa. Joskus voi tulla tilanne, että et muista, missä tavallisesti käyttämäsi laturi on tai pahimmassa tapauksessa laturi on voinut hävitä matkalla. Tällaisia tilanteita varten on hyvä pitää varalla laturi, joka huolehtii, että et jää ilman virtaa missään tilanteessa. 


Erilaiset laturit jokaiseen tarpeeseen


Valikoimastamme löydät erilaiset laturit. Langaton laturi lataa esimerkiksi puhelimesi ilman johtoja. Langaton lataus on nykyaikainen tapa ladata. Jos sinäkin olet miettinyt, miten ikäviä johdot ovat, kokeile langatonta latausta. Varmista, että puhelimesi tukee langatonta latausta.


Meiltä löytyy myös laturi sähköpotkulaudoille, USB-laturi, aurinkolaturi, autolaturi ja paljon muuta. Aurinkolaturi on hyödyllinen lisälaturi, sillä se saa energiansa suoraan auringosta. Aurinkolaturi puhelimelle on hyvä olla mökillä tai pidemmillä vaelluksilla. Myös autolaturi on kätevä. Virtansa se saa auton tupakansytyttimestä. Näin laitteesi ei jää ilman virtaa pitkilläkään automatkoilla. Tutustu valikoimaamme ja löydä tarvitsemasi laturi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i