LED-lattiavalaisimet - Briloner | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-lattiavalaisimet - Briloner

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-lattiavalaisimet laajasta valikoimastamme. Katso!


Onko haussa LED-lattiavalaisin? Tästä kategoriasta löydät kaikki valikoimamme LED-lattiavalaisimet. Nykyisin monet tutut laitteet ovat ottaneet harppauksen nykyaikaan, eikä jalkalamppu LED ole poikkeus. 


LED-lattiavalaisimet


LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta. Polttimon keskimääräinen elinikä voi olla jopa 25 000 tuntia. Lisäksi LED-valaisin kuluttaa vähemmän energiaa, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LED-valaisin syttyy ja sammuu ilman ärsyttäviä viiveitä. Näiden ominaisuuksien lisäksi LED-valaisin on ympäristöystävällinen valinta. Ei siis ihme, että LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion ja nykyisin on saatavilla paljon valaisimia LED-teknologialla. 


Lattiavalaisimet ─ monta tyyliä ja väriä


Lattiavalaisin on helppo siirtää tilasta toiseen, minkä vuoksi sen käyttöönotto on vaivatonta milloin vain. Sijoita vaikkapa jalkalamppu olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen ja vaihda paikkaa sitten, kun siltä tuntuu. Monesti lattialampun tyyli ja väri ovat tärkeitä ominaisuuksia valitessa oikeaa lamppua kotiin. Esimerkiksi messinkinen lattiavalaisin sopii monen tyyliseen kotiin. Parhaimmillaan lattiavalaisin sopii kotisi sisustukseen täydellisesti. Valkoinen lattiavalaisin, musta jalkalamppu ja kaareva lattiavalaisin ovat suosittuja. 


Lattiavalaisin musta tuo kontrastia vaaleaan sisustukseen. Toisaalta lattiavalaisin valkoinen on hillitty ja jos kotisi sisustus on vaalea, sulautuu se siihen täydellisesti. Kaareva lattiavalaisin sopii hienosti vaikkapa nojatuolin viereen lukuvaloksi. Jos haussa on moderni lattiavalaisin, silloin himmennettävä lattiavalaisin on harkitsemisen arvoinen. Himmennettävä lattiavalaisin mahdollistaa valon säätämisen tarpeesi mukaan. Se mukautuu niin työskentelyvaloksi kuin tunnelmanluojaksi ja sopii hienosti sisätiloihin, vaikkapa nojatuolin viereen lukunurkkaukseen. Löydä kotiisi paras LED-lattiavalaisin!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i