LED-polttimot E14 - Aigostar B.V. | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 2

LED-polttimot E14 - Aigostar B.V.

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-polttimot E14 ─ säästä energiaa jopa 80%


Energiansäästölamput ja perinteiset hehkulamput (polttimo E14) kannattaa vaihtaa LEDlamppuihin. Polttimon vaihto on yksinkertaista. Otat vain vanhan polttimon pois ja tilalle uusi LEDlamppu. LED-tekniikka takaa, että saat tehokasta valoa, josta nautit pitkään. LEDlamput kuluttavat energiaa huomattavasti vähemmän, jolloin kukkarosi ja luonto kiittävät. LEDlamput myös syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä.  


LED-polttimot, kuten polttimo E14, ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto. Nämä kaikki ovat suuria etuja. LED-polttimo on valintasi, mikäli haluat säästää energiaa ja saada vaikuttavan pitkäikäisen ja silti tehokkaan polttimon.


Miten valita oikea E14 polttimo?


Valitessasi lamppu E14, olet luultavasti tarkastanut, että E14 (pieni polttimo) on oikea juuri sinun valaisimeesi. Valitessasi E14-polttimo, kiinnitä huomiota myös valon väriin (Kelvin, valon värilämpötila). 


Vaihtoehdot vaihtelevat lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen. Lämmin valkoinen (2200-3000K lamppu) on tunnelmallisempi ja kodikkaampi, kun taas kylmä valkoinen (6000-6500K lamppu) on päivänvaloa vastaava. Polttimo (4000K-4500K) on puhtaanvalkoinen, neutraali. Nykyisin markkinoilla on tarjolla himmennettävät polttimot, joissa voit säätää valon väriä.


LED-polttimot netistä


Meiltä löydät erilaiset LED-polttimot, kuten LED-lamppu E14 eri värilämpötiloilla. Tarjoamme tunnettujen ja luotettavien valmistajien laadukkaat LED-polttimot, kuten Philips LED-polttimot. Olipa haussa 3000K LED-lamppu E14, LED-lamppu E14 1000 lumen, RGB-lamppu E14 (väriä vaihtava lamppu) tai LED-lamppu e14 himmennettävä, löydät varmasti etsimäsi laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme. 


Tutustu valikoimaamme ja löydä se oikea LED-polttimo E14!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i