Ulkovalaistus ja LED-puutarhavalaisimet netistä | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

LED-puutarhavalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-puutarhavalaisimet luovat viihtyisän ilmapiirin ja valaisevat kulkureitit


Onko sinulla piha tai puutarha, joka kaipaa kaunista valaistusta? Tai ehkä haluat valaista kulkureitit ja parantaa turvallisuutta ja samalla viihtyisyyttä? Tästä kategoriasta löydät LED-puutarhavalaisimet.


Erilaiset puutarhavalaisimet


Puutarhavalaisin tuo valoa puutarhaasi. Voit myös toteuttaa näyttävän valaistuksen kohdentamalla valon johonkin tiettyyn puuhun tai kasviin tai ripustaa kauniit valoketjut puutarhaan. Joihinkin pihoihin liiketunnistimella syttyvä valaistus on riittävä. Suosittelemme hankkimaan puutarhavalaisimet anturilla pihaan, jossa et vietä paljoa aikaa, vaan käytät sitä enemmänkin läpikulkuun. Anturi havaitsee liikkeen, jolloin valo syttyy automaattisesti. Hetken päästä valo sammuu, kun liikettä ei enää ole. Valo hämäräkytkimellä varmistaa, että valot syttyvät pimeän tullessa, eivätkä pala turhaan. 


Myös puutarhavalaisimet aurinkokenno on hyvä ja helppo ratkaisu tuoda eloa ja valoa pihalle tai puutarhaan. Aurinkokenno pihavalo saa virtansa suoraan auringosta. Aurinkokennovalaisimet ovat kuin pihavalot akulla. Akku latautuu päivän aikana ja pimeällä aurinkokennovalaisin valaisee kauniisti. Tällöin energiansäästö on huomattava, kun sähköä ei kulu ollenkaan. Aurinkolamppu mahdollistaa ekologisen ja ilmaisen ulkovalaistuksen. Pihavalot ilman sähköä on nyt mahdollista kiitos aurinkokenno pihavalot. Lisäksi valikoimassamme ovat pihavalot liiketunnistimella, joissa on aurinkokenno.


Innovatiivinen LED-teknologia on saatavilla useimmissa puutarhavalaisimissa. Sen ansiosta LED-puutarhavalaisimet ovat erittäin pitkäikäiset. LED-pihavalot säästävät energiaa, mutta ovat silti tehokkaita. Näillä puutarhavalaisimilla voit luoda sopivan kokonaisuuden juuri sinun puutarhaasi. Valikoimamme pihavalot ovat saatavilla erivärisinä ja muotoisina, kuten pihavalo pylväs. Olipa haussa pihavalot aurinkokennolla tai liiketunnistimella, edulliset pihavalot tai muu puutarhavalaisin, tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopivat valaisimet. Tutustu siis valikoimaamme nyt ja löydä parhaat puutarhavalaisimet!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i