Kattovalaisimet ulos ja LED-riippuvalot ulkokäyttöön | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-riipusvalaisimet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

LED-riippuvalot ulkokäyttöön


Kattovalaistus on yksi tärkeimpiä valaistuksia. Suunnittele ulkovalaistus huolella, jotta saat loihdittua mieluisan valon ja tunnelman. Kiinnitä huomiota tilaan ja millaista valoa tarvitset juuri kyseessä tilassa. Sinun tulee myös huomioida lumen (valontuotto) ja kelvin (valon väri). Myös valaisimen IP-suojaus on hyvä tietää, jotta osaat valita tarpeitasi vastaavan lampun. IP-suojaus kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja vettä, vastaan.


Tästä kategoriasta löydät LED-riippuvalaisimet ulkokäyttöön. LED-riippuvalot ovat suosittuja, etenkin mustat valaisimet ovat monen mieleen.  


Ulkovalaisimet kattoon


Meiltä on laaja valikoima kattovalaisimia, joista taatusti löytyy sinulle sopivin vaihtoehto. Mihin tilaan olet hankkimassa valaistusta? Onko haussa kattovalaisin ulkotiloihin, kattovalaisin terassille? Silloin haluat varmasti sellaisen lampun, joka on paitsi hyvä kattovalaisin, myös kaunis. Innovatiivinen LED-tekniikka takaa, että LED-ulkoriippuvalot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Kaikki ominaisuuksia, jotka ovat hyödyllisiä. Valitessasi LED-riippuvalot, sinun ei tarvitse kivuta yläilmoihin vaihtamaan polttimoa. LED-riippuvalo kestää käytössä vaikuttavan pitkään. Polttimon keskimääräinen käyttöikä vaihtelee, mutta se voi olla jopa 25 000 tuntia. 


Ulkovalaisin kattoon korostaa parhaimmillaan kotisi tyyliä. Esimerkiksi vintage-valaisimet ovat katseenvangitsijoita, jotka eivät jää vierailtasi tai naapureiltasi huomaamatta. Ne sopivat hienosti, jos toteutettavana on vanhan talon valaistus. Yhtä lailla ne voivat sopia myös moderniin taloon. Kyse on vain siitä, että löydät oikeat ulkokattovalaisimet juuri sinun taloosi. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja valitse tarvitsemasi kattovalaisimet ulos. Sieltä löytyy varmasti kotiisi sopiva LED-riippuvalaisin, joka on täydellinen ulkovalaisin kattoon

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i