LED-valot ulkokäyttöön ja LED-seinävalaisimet ulos | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 8

LED-seinävalaisimet

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Onko suunnitelmissa hankkia uudet ulkovalot?


Tästä kategoriasta löydät LED-seinävalot ulkokäyttöön. Seinävalaisin portaikkoon ja ulko-oven viereen on tavallisin sijoituspaikka. Hyvä valaistus lisää turvallisuuttasi, kun valot valaisevat jokaisen askeleesi. Etenkin pimeässä rappuset eivät ole se turvallisin paikka ja talviaikaan on oltava erityisen varovainen, ettei liukastu. LED-seinävalaisin lisää myös viihtyisyyttä. Valo pimeyden keskellä luo tunnelmaa. Tyylikkäät valaisimet, kuten esimerkiksi design-valaisimet tai modernit valaisimet, näyttävät myös hyvältä talon seinässä. 


LED-seinävalaisimet ─ valaisimet ulkokäyttöön


Valikoimamme LED-valaisimet ulkokäyttöön on suunniteltu nimenomaan ulkokäyttöön ja haastaviin sääolosuhteisiin. Valitessasi LED-seinävalaisin ulkokäyttöön, kannattaa tarkistaa IP-luokitus. Se kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja nestettä, vastaan. LED-lamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Se on ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lamppujenvaihtopuuhilta ja kukkarosi sekä luonto kiittävät. LED-seinävalot eivät myöskään turhia vitkastele, vaan syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä. 


LED-valaisin liiketunnistimella sopii hienosti portaikkoon ja kulkureiteille, joissa viivytään vain hetken ajan. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Liiketunnistinvalaisin ulos on erittäin suosittu. Kuvittele, miten mukava on palata kotiin valojen syttyessä automaattisesti. Toisaalta tällainen LED-seinävalaisin ulkokäyttöön tuo myös turvallisuutta. Se tuo valoa, jotta näet liikkua pimeässä. Seinävalaisin liiketunnistimella auttaa karkottamaan pihalta luvattomat tunkeilijat. 


Millainen LED-seinävalaisin käy sinun kotiisi? 


Valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva seinävalaisin taloon. Mustat seinävalaisimet ovat erittäin tyylikkäitä, kun taas valkoinen on kestosuosikki sopien moneen taloon ja tyyliin. Kiinnitä huomiota valaisimen Kelvin-lukuun. Mitä pienempi luku on, sitä lämpimämpi valo ja mitä isompi luku, sitä viileämpi valo. Esimerkiksi neutraali puhtaanvalkoinen 4000K on yhä yleisempi, joten LED-seinävalaisin 4000K voi olla sinulle myös kiinnostava vaihtoehto. 


Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkat tuotetiedot. Tarvittaessa voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelusta, autamme mielellämme. Millainen LED-valaisin siintää mielessäsi? Tutustu valikoimaamme. Valitse LED-seinävalot ja paranna kotisi valaistusta, viihtyisyyttä ja turvallisuutta!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i