LED-seinävalaisimet - WiZ | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LED-seinävalaisimet - WiZ

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima LED-seinävaloja edullisesti. Tutustu!


Yksi perusvalotyypeistä on seinävalaistus sisälle ja ulos. LED-seinävalot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja säästävät energiaa. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse olla vaihtamassa polttimoita ja kukkarosi kiittää, kun sähköä ei kulu niin paljoa. 


On hyvä tehdä valaistussuunnitelma, johon kirjaat, mitä valaisimia tarvitset ja mihin kohtaan. Piha valaistus on tärkeä, sillä se tuo turvallisuutta ja valaisee kulkureitit. Ulkovalaistus on tarpeellinen etenkin pimeään vuodenaikaan. Sisävalaistus puolestaan luo kotiin haluamasi tunnelman.

 

LED-seinävalot ulos


LED-seinävalo ulos on osa ulkoalueen valaistusta. Yksi suosituimmista ulkoseinävalaisintyypeistä on LED-seinävalaisin liiketunnistimella. Kyseessä on valaisin, jossa valo syttyy automaattisesti havaittuaan liikettä. Tämäntyyppistä valaisinta käytetään valaisemaan terassi ja kulkureitit ja muut tilat, joissa ei viivytä pitkään. Se on käytössä erittäin miellyttävä, säästää energiaa, tuo turvallisuutta ja valaisee kulkureitin. 


Kun haluat säästää vieläkin enemmän sähkölaskussasi, kannattaa harkita LED-seinävalaisin aurinkokennolla ostoa. LED-valo aurinkokennolla latautuu päivän aikana auringonvalolla, myös pilvisellä säällä ja antaa valoa pimeällä. Talviaikaan, jolloin päivät ovat lyhyempiä ja yöt pidempiä, tämäntyyppinen valaisin ei ehkä pääse latautumaan riittävästi. LED-seinävalaisin aurinkokennolla on tyylikäs ja voit helposti yhdistää sen terassisi tai pihasi tyyliin. LED-valaisin hämäräkytkimellä varmistaa, että valot syttyvät, kun on pimeää ja ne eivät pala turhaan. LED-lamppu himmennettävä mahdollistaa valon säätämisen mieluisaksi silloin, kun haluat. Millaisen seinävalaisimen tarvitset ulkoalueelle? Kartoita tarpeisiisi sopiva LED-seinävalaisin ulkokäyttöön


LED-seinävalaisin sisäkäyttöön


LED-seinävalot ovat osa kodin sisävalaistusta ja luovat miellyttävän valon ja tunnelman. Laita LED-valaisin olohuoneeseen, eteiseen, kylpyhuoneeseen tai muuhun tilaan. LED-valo seinälle valaisee kauniisti. On olemassa myös LED-yövalo liiketunnistimella, jotka valaisevat yöaikaan käytävän tai portaikon. 


Valitse LED-seinävalaisin ulos tai sisälle, kun haluat tehokasta, mutta silti energiaa säästävää valaistusta, tyylistä tinkimättä. Vaihtoehtoja on erilaisia. Lopulta tarpeesi määrittää, millainen LED-seinävalaisin on sinulle paras. Valikoimamme on erittäin laaja ja monipuolinen, joten uskomme, että löydät tarpeeseesi ja visioosi sopivan valaisimen. Olipa kyseessä LED-seinävalaisin 12V, LED-seinävalaisin musta, LED-valo sisälle tai LED-valo ulos. Tutustu upeisiin sisä- ja ulkoseinävalaisimiin ja hanki unelmiesi LED-seinävalot jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i