Riippuvat loistelamput | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Loistelamput riipus

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Riippuloistelamput ─ tyylikästä valaistusta. Katso!


Tästä kategoriasta löydät tyylikkäät riippuvat loistelamput. Tällainen riippuvalaisin sopii erinomaisesti keittiöön, toimistoon tai vaikkapa autotalliin. Riippuvat loistelamput antavat hyvän yleisvalon. Riippuvalaisin korkeaan tilaan on hyvä ratkaisu, sillä se tuo valon lähemmäs sinne, missä sitä tarvitaan. Tällöin valo ei jää katon rajaan.


LED-riippuvalaisimet


LED-tekniikka on saatavilla myös riippuvalaisimiin. LED-valaisimet ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu paljon vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. 


LED-valot ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto. LEDlamput ovat myös siitä hyviä, että niiden syttymisessä ja sammumisessa ei ole ärsyttäviä viiveitä. Näistä syistä ne ovat saaneet suuren suosion. LED-valaisin on fiksu valinta kotiin, jos haluat saada poikkeuksellisen kestävän, mutta silti tehokkaan lampun ja joka ei paljoa kuluta. Kaiken kaikkiaan riippuvalaisin on paitsi käytännöllinen, myös näyttävä ratkaisu. Löydä unelmiesi riippuvalaisin keittiöön tai muuhun haluamaasi tilaan!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i