Paristokäyttöiset valaisimet ja valaisin patterilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Paristokäyttöiset lamput

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Paristokäyttöinen valaisin ─ valoa ilman sähköä


Kaipaatko kotiisi tai mökille valoja ilman sähköä? Onko haussa valaisin patterilla? Sinua saattaa kiinnostaa meidän paristokäyttöiset valaisimet. Valikoimassamme on kattavasti tarjolla erilaiset pöytälamput ja valot pattereilla. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva paristokäyttöinen valaisin.


Paristokäyttöinen valaisin, olipa se pöytälamppu patterilla tai LED-valaisin patterilla, tuo valon tilaan ilman sähköjä tai johtoja. Langaton pöytävalaisin ei tarvitse pistorasiaa lähelle. Valaisin paristolla tarvitsee vain oikeanlaiset paristot. 


Valaisimet paristoilla ─ helppoa valaistusta jokaiseen tilanteeseen


Paristolla toimiva valaisin voi olla myös osa kotisi sisustusta, mutta ennen kaikkea se on tärkeä lisävalo. Etenkin mökillä, jossa ei välttämättä ole sähköjä. Kotona mahdollisen sähkökatkon aikana, se voi jopa pelastaa tilanteen. Paristolla toimiva valaisin tuo valoa pimeyden keskelle. 


Yleensä paristolla toimiva valaisin palvelee mökillä tai kotona. Se sijoitetaan kirjoituspöydälle, yöpöydälle tai jollekin muulle tasolle. Ne sopivat hyvin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai mihin tahansa muuhun haluamaasi tilaan. Monet valikoimamme valot paristoilla ovat koristevalot tai lasten valaisimet, mutta tarjolla ovat myös erilaiset pöytävalaisimet. Väriä vaihtava paristokäyttöinen valaisin luo kaunista tunnelmaa. Langaton pöytävalaisin on helppo siirtää paikasta toiseen. 


LED-valo paristolla ─ tehokasta valoa vähemmällä energialla


Paristoilla toimiva LED-valo on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että LED-valaisin paristoilla säästää sinut lampunvaihtopuuhilta, eikä paristojakaan tarvitse olla jatkuvasti vaihtamassa. Paristoilla toimiva valaisin on fiksu hankita jokaiseen kotiin ja mökille! Koskaan ei tiedä, milloin paristokäyttöinen valaisin osoittautuu kultakimpaleeksi.


Tutustu valikoimaamme ja löydä paristolla toimiva valaisin tai paristokäyttöinen LED-valaisin! Meiltä löydät myös muut valaisimet edullisesti.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i