Philips ─ Hollantilaista laatua vuosikymmenten takaa | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

LisääVähemmän

Philips

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Philips ─ hollantilaista laatua vuosikymmenten takaa


Philips on maailman johtava valaistuksen toimittaja, joka tarjoaa ratkaisut jokaiseen valaistustarpeeseen. Philips on valaistuksen edelläkävijä, joka tarjoaa korkealaatuiset Philips valaisimet ja muut tuotteet. Tuoteskaalasta löytyy Philips kattovalaisin, Philips kylpyhuonevalaisin, Philips loisteputkivalaisin, Philips seinävalaisin ja paljon muuta. Philipsiltä löytyvät Philips Hue älyvalot, jotka tuovat mukanaan uusia ulottuvuuksia valaistukseen. Philips älyvalot vievät valaistuksen kokonaan uudelle tasolle. Voit luoda valaistuskokonaisuuksia eri tilanteisiin ja helpottaa arkeasi sekä samalla säästää energiaa. 


Philips on vuosien varrella napannut lukuisia palkintoja ja saanut siten tunnustusta laadukkaista tuotteistaan. Philips Research on maailmanluokan kansainvälinen teollinen tutkimusorganisaatio ja innovaatiokeskus kaikille Philipsin liiketoimintayksiköille. Yhtiö on pitkän historiansa aikana hankkinut syvällisen ymmärryksen siitä, kuinka valaistus auttaa parantamaan ihmisen elämää, esimerkiksi lisäämällä käyttäjien mukavuutta ja turvallisuutta. 


Valikoimastamme löydät Philips valaisimet, Philips Hue älyvalot, Philips ulkovalaisimet, kaukosäätimet, akut, elektroniikka, polttimot ja paljon muuta. Tutustu valikoimaamme, josta löytyy varmasti etsimäsi Philips valaisin tai muu Philips tuote!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i