Puiset lattiavalaisimet - Globo | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 1

Puiset lattiavalaisimet - Globo

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Puinen lattiavalaisin tuo valoa ja tunnelmaa


Kaipaatko kotiisi valoa ja tunnelmaa? Onko haussa lattiavalaisin kotiin? Silloin sinua saattaa kiinnostaa puinen lattiavalaisin. Esittelemme tässä kategoriassa puiset lattiavalaisimet


Puu on hyvin luonnonläheinen ja kaunis materiaali, joten se sopii hienosti suomalaiseen kotiin. Puinen valaisin luo viihtyisän ja tunnelmallisen ilmapiirin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Puulattiavalaisin sopii hienosti olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai vaikka toimistoon. 


Puinen lamppu ─ osa kotisi sisustusta


Puinen jalkalamppu voi parhaimmillaan olla osa kotisi sisustusta ja siksi sen tulee miellyttää silmääsi. Se on onneksi helppo siirtää paikasta toiseen, mikäli kaipaat vaihtelua. Puinen olohuoneen valaisin voidaan sijoittaa vaikkapa makuuhuoneeseen tarpeen vaatiessa. Tosin puinen lamppu on valloittanut monien asiakkaidemme sydämet ja monet ovat päätyneet hankkimaan useamman puisen valaisimen kotiinsa. 


Erilaiset lattiavalaisimet


Mustat valaisimet ovat todella suosittuja, eikä musta lattiavalaisin ole poikkeus. Mikäli kotisi on vaalea, tuo se mukavaa kontrastia. Myös kolmijalkainen lattiavalaisin on erittäin kysytty ja haluttu. Se on kuin puinen design-valaisin. Lattiavalaisin puu voi myös olla kaareva lattiavalaisin sopien tällöin hienosti esimerkiksi lukunurkkaukseen nojatuolin viereen.


Lattiavalaisin puinen on saatavilla erilaisilla ominaisuuksilla. Siinä voi olla kosketusohjaus, jolloin lamppu syttyy yksinkertaisesti vain koskettamalla sitä. Himmennettävä lattiavalaisin mahdollistaa valon määrän säätelyn, jolloin voit helposti vaihtaa tunnelmaa. Tällainen lattiavalaisin puinen on erittäin kätevä esimerkiksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa. 


Lattiavalaisin netistä


Meiltä löydät kaikki upeat puiset lattiavalaisimet laajasta valikoimastamme. Tutustu ja löydä unelmiesi puujalkainen lattiavalaisin!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i