Ulkovalaistus ja puutarhavalaisimet anturilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Puutarhavalot tunnistimella

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Puutarhavalaisimet anturilla ulkokäyttöön


Onko suunnitelmissa hankkia uudet ulkovalot? Tästä kategoriasta löydät puutarhavalaisimet anturilla, kuten esimerkiksi suosittu LED-pihavalo liiketunnistimella. Hyvä valaistus parantaa turvallisuuttasi, kun valot valaisevat jokaisen askeleesi. Etenkin pimeässä ulkovalaisimet ovat hyödyllisiä, kun ne valaisevat ulkoreitit. Pihavalaistus lisää myös viihtyisyyttä. Valo pimeyden keskellä luo tunnelmaa. 


Puutarhavalaisimet anturilla tuovat käyttömukavuutta ja energiansäästöä


Valikoimamme puutarhavalaisimet anturilla on suunniteltu nimenomaan ulkokäyttöön. Anturi reagoi joko liikkeeseen tai pimeyteen. Valitessasi pihavalot, kannattaa tarkistaa IP-luokitus. Se kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja nestettä, vastaan. Liiketunnistinvalo sopii hienosti kulkureiteille ja muihin paikkoihin, joissa viivytään vain hetken ajan. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Ajan voi yleensä säätää omiin tarpeisiin sopivaksi. Tämä tuo merkittävää säästöä, sillä valot ovat päällä vain tarpeen vaatiessa. 


Valot liiketunnistimella on myös hyvä tapa ohjata valaistusta. Esimerkiksi niin, että kävellessä postilaatikolle ja takaisin, valaisin valaisee koko sen ajan, eikä pääse sammumaan kesken kaiken. Liiketunnistinvalaisin ulos on erittäin suosittu. Kuvittele, miten mukava on palata kotiin valojen syttyessä automaattisesti. Toisaalta liiketunnistinvalo ulkokäyttöön lisää myös turvallisuutta. Pihavalo liiketunnistimella tuo valoa, jotta näet liikkua pimeässä ja se myös auttaa karkottamaan pihalta luvattomat tunkeilijat. 


Pihavalaisimet ─ erilaisia vaihtoehtoja


Talon ulkovalaistus on nyt saatavilla innovatiivisella LED-teknologialla. LED-valo liiketunnistimella on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Se on ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lamppujenvaihtopuuhilta ja kukkarosi sekä luonto kiittävät. LED-pihavalot eivät myöskään turhia vitkastele, vaan syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä.


Moni pihavalo hyödyntää myös aurinkoenergiaa. Aurinkokenno liiketunnistinvalaisin saa energiansa auringosta, jolloin sähköä ei tarvita. Kuten ei myöskään pistorasiaa tai monimutkaisia sähköasennuksia. Tällainen liiketunnistinvalaisin ulos on erittäin vaivaton ja helppokäyttöinen. Aurinkokenno pihavalot latautuvat myös pilvisellä säällä, joskaan ei niin hyvin. Liiketunnistinvalaisin ei kuitenkaan tarvitse paljoa energiaa, sillä se on päällä vain tarpeen vaatiessa. Ja tämä tuo puolestaan tuo lisää energiansäästöä. Saatavilla on myös LED-valaisin hämäräkytkimellä, joka varmistaa, että valot syttyvät pimeän tullessa, eivätkä pala turhaan. Valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopivat pihavalot. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkat tuotetiedot. Tarvittaessa voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelusta, autamme mielellämme. 


Millaiset puutarhavalot tai pihavalot siintävät mielessäsi?


Tutustu valikoimaamme. Olipa haussa ulkovalaisin pistorasioilla, aurinkokenno pihavalot, ladattava pihavalo, pihavalo LED, hämäräliiketunnistin, pihavalaisimet pylväs tai muut puutarhavalot, tutustu valikoimaamme. 


Toteuta unelmiesi pihan tai puutarhan valaistus ja nauti uudistuneesta ilmeestä! 

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i