Seinäkohdevalaisimet - FARO Barcelona | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 7

Seinäkohdevalaisimet - FARO Barcelona

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tyylikkäät seinäkohdevalaisimet ─ laaja valikoima


Onko haussa seinävalaisimet kotiin? Tästä kategoriasta löydät erityyliset seinäkohdevalaisimet. Seinävalaisimet tulevat nimensä mukaisesti seinään. Seinäkohdevalaisimet käyvät erinomaisesti kotiisi, esimerkiksi makuuhuoneeseen, käytävään tai olohuoneeseen, tai vaikka toimistoon. 


Erityisen suosittu seinäkohdevalaisin on makuuhuoneessa, jossa se on kätevä lukuvalo sänkyyn. Kohdevaloa voi yleensä suunnata sinne, minne tarvitset valoa. Käytännössä siis makuuhuoneen lukuvalo on lukuvalo seinälle


Erilaiset seinäkohdevalaisimet


Suosittelemme valitsemaan seinäkohdevalaisin, joka sopii kotisi sisustukseen. Se asennetaan yleensä näkyvälle paikalle, joten valaisimen tulee miellyttää silmääsi. Valaisin voi joko sulautua ympäristöön tai olla näyttävä katseenvangitsija. Toisaalta haluat varmastikin, että valaisin on yhtenäinen kotisi muiden valaisimien kanssa. Tällöin valaisimen tyylillä ja värillä on väliä. Onko haussa esimerkiksi moderni valaisin moderniin kotiin? Silloin esimerkiksi musta seinävalaisin voi olla tyylikäs vaihtoehto kotiisi. Vai kaipaatko enemmän historian havinaa? Silloin vintage-valaisin tai rustiikkinen valaisin sopii sinulle parhaiten. 


Ota myös nämä seikat huomioon valitessasi valaisinta


Mieti, kuinka monta valaisinta tarvitset ja millä värilämpötilalla. Värilämpötila vaikuttaa oleellisesti kotisi tunnelmaan. Sen on myös hyvä olla yhtenäinen muiden valaisimien kanssa kokonaisuuden kannalta. Himmennettävä seinäkohdevalaisin mahdollistaa valon määrän säätämisen. Voit siis hetkessä vaihtaa tunnelmaa tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi makuuhuoneessa todennäköisesti tarvitset tunnelmaa ja toisaalta työskentelyvaloa, kuten lukuvalo makuuhuoneeseen.


LED-tekniikka on saatavilla myös näissä valaisimissa. LED-kohdevalot ovat pitkäikäisiä, tehokkaita ja energiaa säästäviä. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. LEDlamput ovat ympäristöystävällinen valinta. Hyviin puoliin kuuluu myös se, että valojen syttymisessä ja sammumisessa ei ole ärsyttäviä viiveitä. Hanki vaikkapa LED-lukuvalo makuuhuoneeseen ja uppoudu hetkessä hyvän kirjan pariin. Tutustu rohkeasti valikoimaamme ja anna meidän johdattaa sinut valaisimien maailmaan. Olipa haussa lukuvalot makuuhuoneeseen, seinäkohdevalaisimet eteiseen tai muuhun tilaan. Meiltä löydät varmasti visioosi sopivat seinäkohdevalaisimet tai LED-seinävalaisimet. Tutustu valikoimaamme nyt!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i