Seinävalaisimet ulkokäyttöön ja seinävalaisimet anturilla | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 5

Seinävalaisimet tunnistimella

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Seinävalaisimet anturilla ulkokäyttöön


Onko suunnitelmissa hankkia uudet ulkovalot? Tästä kategoriasta löydät seinävalaisimet ulkokäyttöön. Seinävalaisin portaikkoon ja ulko-oven viereen on tavallisin sijoituspaikka. Hyvä valaistus lisää turvallisuuttasi, kun valot valaisevat jokaisen askeleesi. Etenkin pimeässä rappuset eivät ole se turvallisin paikka ja talviaikaan on oltava erityisen varovainen, ettei liukastu. Seinävalaisin lisää myös viihtyisyyttä. Valo pimeyden keskellä luo tunnelmaa. Tyylikkäät valaisimet, kuten esimerkiksi design-valaisimet tai modernit valaisimet, näyttävät myös hyvältä talon seinässä. 


Seinävalaisimet anturilla tuovat käyttömukavuutta ja energiansäästöä


Valikoimamme seinävalaisimet anturilla on suunniteltu nimenomaan ulkokäyttöön ja haastaviin sääolosuhteisiin. Anturi reagoi joko liikkeeseen tai pimeyteen. Valitessasi seinävalaisin, kannattaa tarkistaa IP-luokitus. Se kertoo, miten hyvin valaisin on suojattu ulkoisia uhkia, kuten pölyä ja nestettä, vastaan. Seinävalaisin liiketunnistimella sopii hienosti portaikkoon ja kulkureiteille, joissa viivytään vain hetken ajan. Valo syttyy automaattisesti havaitessaan liikettä ja sammuu itsestään. Ajan voi yleensä säätää omiin tarpeisiin sopivaksi. Liiketunnistin on hyvä tapa ohjata valaistusta. Esimerkiksi niin, että kävellessä postilaatikolle ja takaisin, valaisin valaisee koko sen ajan, eikä pääse sammumaan kesken kaiken. Liiketunnistinvalaisin ulos on erittäin suosittu. Kuvittele, miten mukava on palata kotiin valojen syttyessä automaattisesti. 


Toisaalta tällainen seinävalaisin ulkokäyttöön lisää myös turvallisuutta. Se tuo valoa, jotta näet liikkua pimeässä ja auttaa karkottamaan pihalta luvattomat tunkeilijat. Seinävalaisin hämäräkytkimellä varmistaa, että valot syttyvät pimeän tullessa, eivätkä pala turhaan. Moni seinävalaisin hyödyntää myös aurinkoenergiaa. Aurinkokenno liiketunnistinvalaisin saa energiansa auringosta, jolloin sähköä ei tarvita. Kuten ei myöskään pistorasiaa tai monimutkaisia sähköasennuksia. Tällainen liiketunnistinvalaisin ulos on erittäin vaivaton ja helppokäyttöinen. Aurinkokenno latautuu myös pilviselläkin säällä, joskaan ei niin hyvin. Liiketunnistinvalaisin ei kuitenkaan tarvitse paljoa energiaa, sillä se on päällä vain tarpeen vaatiessa. Ja tämä tuo puolestaan tuo lisää energiansäästöä.  


LED-seinävalaisimet anturilla 


Seinävalaisimet ulos on saatavilla innovatiivisella LED-teknologialla. LED-lamppu on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Se on ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet suuren suosion. Tämä tarkoittaa sitä, että säästyt lamppujenvaihtopuuhilta ja kukkarosi sekä luonto kiittävät. LED-seinävalot eivät myöskään turhia vitkastele, vaan syttyvät ja sammuvat heti ilman ärsyttäviä viiveitä. 


Millainen seinävalaisin anturilla käy sinun kotiisi? 


Valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Sieltä löytyy varmasti visioosi sopiva seinävalaisin taloon. Mustat seinävalaisimet ovat erittäin tyylikkäitä, kun taas valkoinen on kestosuosikki sopien moneen taloon ja tyyliin. Kiinnitä huomiota valaisimen Kelvin-lukuun. Mitä pienempi luku on, sitä lämpimämpi valo ja mitä isompi luku, sitä viileämpi valo. Esimerkiksi neutraali puhtaanvalkoinen 4000K on yhä yleisempi, joten esimerkiksi liiketunnistinvalaisin ulos voisi olla 4000K ja sinulle kiinnostava vaihtoehto. 


Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkat tuotetiedot. Tarvittaessa voit myös kysyä neuvoa asiakaspalvelusta, autamme mielellämme. Millainen seinävalaisin siintää mielessäsi? Tutustu valikoimaamme. Olipa haussa edullinen seinävalaisin tai muu. Valitse seinävalot anturilla ja nauti niiden tuomasta käyttömukavuudesta ja energiansäästöstä!

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i