Suunnattavat - kohdevalot - Zuma Line | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Suunnattavat - kohdevalot - Zuma Line

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Spottivalot ja LED-kohdevalot laajasta valikoimastamme. Katso!


Haluatko korostaa jotakin tiettyä kohtaa kodissasi? Haluatko kohdevalot kattoon olohuoneen tai makuuhuoneen yleisvaloksi? Tästä kategoriasta löydät erilaiset kohdevalot sisälle. Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman, jossa on taatusti visioosi sopivat suunnattavat kohdevalot


Jos mielessäsi on jokin tietty kohdevalolamppu, käytä hakutoimintoamme. Sen avulla suodatat haun ja löydät kriteerejäsi vastaavan kohdevalon, esimerkiksi musta spottilamppu. Olipa haussa upotettavat spottivalot, kohdevalo LED tai muu kohdevalolamppu, löydät sen varmasti valikoimastamme. 


LED-spottivalot 


LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa sitä, että lamppua ei tarvitse vaihtaa usein ja energiaa kuluu vähemmän, jolloin kukkarosi kiittää. LED-spottivalo on myös ympäristöystävällinen valinta. Näistä syistä LED-valaisimet ovat saaneet niin suuren suosion. LED-kohdevalot ovat oiva lisä kotisi valaistukseen tai jopa yleisvaloksi. 


Spottivalot kattoon ja kohdevalo seinään


Kohdevalolla korostat haluamaasi kohtaa kotisi sisustuksessa tai antavat työskentelyvaloa. Spottivalot katossa toimivat yleisvalona. Laita valot haluamasi tilaan, vaikka spottivalot keittiöön. Ne voivat silloin olla esimerkiksi himmennettävät kohdevalot, jotka auttavat säätämään tunnelman juuri sellaiseksi kuin sinä haluat. 


Tutustu valikoimaamme ja löydä parhaimmat kohdevalot kattoon tai seinään!


Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i