Design-loistelamput - Emithor | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Design-loistelamput - Emithor

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tyylikkäät loisteputkivalaisimet. Katso!


Onko suunnitelmissasi hankkia uusi loisteputkivalaisin? Haluatko sen olen myös tyylikäs? Tästä kategoriasta löydät tyylikkäät design-loistelamput. Varmaankin mietit, minne loisteputket sopivat? Nämä loisteputket käyvät hienosti toimistoon tai keittiöön. Jos vanha loisteputki välkkyy tai se ei enää syty, kannattaa se vaihtaa uuteen. Se on samalla hyvä tilaisuus vaihtaa tilalle LED-loisteputki.


Loisteputken vaihto LED kannattaa, sillä loisteputket LEdeiksi auttavat säästämään energiaa ja lamput ovat vaikuttavan pitkäikäisiä sekä tehokkaita. LED-valaisimissa ei ole ärsyttäviä viiveitä syttymisessä ja sammumisissa. Se on myös ympäristöystävällinen valinta. Loistelamput eli loisteputket ovat muutenkin erittäin energiatehokas valinta. Valitessa sopiva loisteputkilamppu, sinun on hyvä ottaa huomioon loisteputken lumen-arvo. Se on valon määrän mittari. Huomioithan, että wattimäärä ei kerro valon määrästä, vaan sähkönkulutuksesta. Jotta valon määrä vastaisi 60 watin hehkulamppua, tulisi ledilampun valomäärän olla 800 lumenia. Kodin yleisvaloksi tarvitaan lamppu, jonka lumen on 810 tai enemmän. 


Tutustu valikoimaamme ja hanki loisteputket netistä kauttamme. Mikäli tarvitset apua loisteputken valintaan, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Meiltä löydät loisteputket edullisesti, mutta laadusta tinkimättä. Tarjolla myös muita loisteputkia, esimerkiksi riippuloistelamput. Löydä tyylikäs loistelamppu!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i