Talonumeroiden valaistus - Wofi | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Talonumeroiden valaistus - Wofi

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Talonumeroiden valaistus - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Valaistut talonumerot laajasta valikoimasta. Katso!


Talonnumerot ohjaavat vieraat, posteljoonin ja pelastuslaitoksen perille. Siksi etenkin pimeällä valaistut talonnumerot ovat erittäin hyödyllisiä. Talonumeroa ei ole aina valaistu, vaan ennen käytettiin talonumerokylttiä, joka oli talossa. Kun hankit talonumeron, tarkista, että se kestää haastavia sääolosuhteita, kuten lämpötilanvaihteluita, vettä ja muuta. Hankkiessasi meiltä talonumerokyltti valolla, saat tarra-arkin, jolla räätälöit talonumerokyltin


LED-talonumero 


LED-tekniikka on nyt saatavilla myös talonumeroissa. Se on saanut suuren suosion valaisinmarkkinoilla. LED-talonumero on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Näin ollen sinun ei tarvitse vaihtaa lamppua usein, sillä kestää huomattavan pitkään verrattuna muihin lampputyyppeihin. Se myös käyttää energiaa erittäin vähän, joten kukkarosi kiittää. 


Valaistu talonumero aurinkokenno ja muut vaihtoehdot


Valikoimastamme löytyy myös aurinkokennonumerovalaisin, joka saa energiansa auringosta. Tämän tyyppinen valo on erittäin kätevä. Lisäksi valikoimastamme löytyvät talonumero anturilla ja talonumero hämäräkytkimellä. Valaistut talonumerot ovat mustavalkoisia. Näin numero erottuu selkeästi. Valaistu talonumero ja mustavalkoiset värit tuovat tyylikkään lisän kotisi ulkonäköön. Se on se pieni yksityiskohta, johon jokainen vieras ja ohikulkija kiinnittää huomion. Nyt valaistu talon numerokyltti ei jää keneltäkään huomaamatta.

 

Talonumero valolla tuo myös turvallisuutta. Toivottavasti et tarvitse pelastuslaitoksen tai ambulanssin palveluita. Mutta jos sellainen päivä joskus tulee, on hyvä, että talossasi on talonumero valolla, jotta apujoukot löytävät perille helposti. Valaise kotisi nykyaikaisesti ja hanki oma talonumerokyltti valolla!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i