Taskulamput, otsalamput ja optiikka - Extol | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Taskulamput, otsalamput ja optiikka - Extol

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Alaluokka: Taskulamput, otsalamput ja optiikka - Seuraava alaluokka

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima erilaisia otsa- ja taskulamppuja. Löydä omasi!


Etsitkö hyvää otsalamppua tai taskulamppua? Onko haussa otsalamppu suunnistamiseen, vaeltamiseen tai muuhun pimeällä liikkumiseen? Tai taskulamppu autoon varavalonlähteeksi? Olet oikeassa paikassa. 


Täältä löydät kattavan valikoiman erilaisia otsa- ja taskulamppuja.


Otsavalot


Hyvä otsalamppu vapauttaa kädet, jotta voit keskittyä olennaiseen. Otsalamppu on kätevä kaikille pimeässä liikkuville. Esimerkiksi vaeltajat käyttävät paljon otsalamppuja. Vaeltajaotsalamppu valaisee kulkureitin ja tuo turvallisuudentuntua vaellukseen. 


Otsalamppu valaisee tehokkaasti, jotta näet eteesi ja liikkuminen on turvallista. Et törmäile jokaiseen esteeseen, vaan voit keskittyä omaan juttuusi. Otsalampun tulisi pysyä päässä kovemmassakin menossa. On tärkeää, että se on helposti säädettävissä omaan päähän. Suurin osa valikoimamme otsalampuista toimii paristoilla, mutta saatavilla on myös ladattava otsalamppu. Näistä löytyy varmasti tarpeisiisi sopiva tehokas otsalamppu.


Taskulamput


Taskulamppua käytetään tavallisesti autossa, kotona tai mökillä varavalonlähteenä. Taskulamppu on hyvä lisävaruste jokaiseen kotiin ja autoon, sillä koskaan ei tiedä, milloin on tarvetta lisävalolle. Aina ei edes kännykän taskulamppu pelasta, jos akku on vähissä tai loppu. Millainen on hyvä taskulamppu? Hyvä taskulamppu on tehokas, sopivankokoinen ja tarpeisiisi sopiva. Myös taskulampuissa on saatavilla LED-taskulamppu. LED-tekniikka takaa, että valaisin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. 


Avaimenperätaskulamppu on pieni taskulamppu, joka mahtuu vaikka taskuun. Valikoimastamme löytyy myös lasten taskulamppu, joka on suunnattu perheen pienimmille, sekä taskulamppu pyörään. Suurin osa taskulampuista toimii paristoilla. Jos etsinnässä on taskulamppu ilman paristoja, silloin taskulamppu akulla eli ladattava taskulamppu on vaihtoehto. Löydä paras otsalamppu tai taskulamppu yöllisiin seikkailuihisi!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i