Tiffany-kattokruunut - Searchlight | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Tiffany-kattokruunut - Searchlight

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tiffany-lasimaalattu kattokruunu ─ näyttävä katseenvangitsija


Kauniit Tiffany valaisimet ovat erittäin suosittuja ja arvostettuja valaisimia ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta. Tiffany tekniikka on melko uusi tapa tehdä lasimaalauksia. Nimensä se on saanut Louis Comfort Tiffanyn (1848–1933) mukaan.

 

Tiffany tekniikassa pystytään toteuttamaan näyttäviä kokonaisuuksia yhdistelemällä pieniä, värikkäitä ja erikokoisia paloja yhteen. Tiffany valaisin toteutetaan tekemällä ensin mallisuunnittelu sekä väri- ja materiaalivalinnat. Lasit leikataan ja hiotaan sopiviksi. Ne reunustetaan kuparinauhoilla, jonka toisella puolella on liimapinta. Näin se kiinnittyy lasin reunaan. Folioidut lasit yhdistetään tinan ja juotosnesteen avulla toisiinsa, jolloin syntyy hyvä rakenne. 


Tiffany lamput ─ näyttävät lasivalaisimet


Tiffany lamppu on upea lisä sisustukseen. Lasinen valaisin heijastaa valon kauniisti huoneeseen. Ei siis ihme, että lasi on niin suosittu materiaali kattovalaisimissa ja pöytälampuissa. Lasinen riippuvalaisin ja etenkin Tiffany kattovalaisin tai Tiffany kattokruunu on katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Se on mielenkiintoinen yksityiskohta kodissasi, jota on ilo katsoa kerta toisensa jälkeen. 


Jos olet miettinyt, että kotiisi sopisi lasinen riippuvalaisin tai värikäs kattokruunu, silloin Tiffany valaisin voi olla sinulle.  Tutustu valikoimaamme, jossa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Sieltä löytyy varmasti visioosi ja kotiisi sopiva lasinen kattokruunu tai lasinen kattovalaisin. Tutustu myös toiseen kategoriaamme, jossa ovat Tiffany kattovalaisimet.

Banner patička

Copyright © 1994 - 2024 Donoci s.r.o. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i