Lasiset kattovalaisimet ja Tiffany valaisimet | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Tiffany-kattovalaisimet

  • Myydyimmät
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Tiffany lasimaalattu kattovalaisin ─ näyttävä katseenvangitsija


Kauniit Tiffany valaisimet ovat erittäin suosittuja ja arvostettuja valaisimia ainutlaatuisen ulkonäkönsä ansiosta. Tiffany tekniikka on melko uudenlainen tapa tehdä lasimaalauksia. Nimensä se on saanut Louis Comfort Tiffanyn (1848–1933) mukaan. Tiffany tekniikassa pystytään toteuttamaan näyttäviä kokonaisuuksia yhdistelemällä pieniä, värikkäitä ja erikokoisia paloja yhteen. 


Tiffany valaisin toteutetaan tekemällä ensin mallisuunnittelu sekä väri- ja materiaalivalinnat. Lasit leikataan ja hiotaan sopiviksi. Ne reunustetaan kuparinauhoilla, jonka toisella puolella on liimapinta. Näin se kiinnittyy lasin reunaan. Folioidut lasit yhdistetään tinan ja juotosnesteen avulla toisiinsa, jolloin syntyy hyvä rakenne. 


Tiffany lamppu tuo uudenlaista ilmettä kotiin


Tiffany lamppu on upea lisä sisustukseen. Lasinen valaisin heijastaa valon kauniisti huoneeseen. Ei siis ihme, että lasinen valaisinkupu on saanut niin suuren suosion. Vanha lasinen kattovalaisin ja retro lasinen kattovalaisin ovat kysyttyjä lamppuja. Lasinen kattovalaisin ja etenkin Tiffany kattovalaisin on katseenvangitsija, joka saa vieraidesi päät kääntymään. Se on mielenkiintoinen yksityiskohta kodissasi, jota on ilo katsoa kerta toisensa jälkeen. Lasinen lamppu täydentää kotisi sisustusta.


Jos olet miettinyt, että kotiisi sopisi tällainen lasinen valaisin tai pyöreä lasinen kattovalaisin, silloin Tiffany valaisin voi olla sinulle. Tutustu valikoimaamme, jossa on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja. Sieltä löytyy varmasti visioosi ja kotiisi sopiva lasinen kattovalaisin. Tutustu myös muihin kategorioihimme, jossa ovat Tiffany lamput kuten lasinen kattokruunu.

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i