Valonheittimet liiketunnistimella - Ledvance | Valomania
Levý banner
Pravý banner
Valikko


0 0,00
99 lisää ilmaiseen toimitukseen
Kategoria

Suodatus

Suodatin latautuu ...

Vendor 9

Valonheittimet liiketunnistimella - Ledvance

  • Myydyimmät
  • Viikon parhaat diilit
  • Eniten katsottu
Eniten myydyt tuotteet

Kategorian kuvaus

Laaja valikoima valonheittimiä anturilla. Katso!


Tästä kategoriasta löydät valonheittimet anturilla. Valonheittimet tarjoavat tehokkaan valaistuksen työmaalle, urheilukentille, pysäköintialueille, suurten piha-alueiden, varastojen, hallien ja puutarhan valaisuun. Mikäli alue on laaja, kannattaa hankkia useampi valonheitin. Valonheitin voi olla sellainen, joka on pimeällä aina päällä tai anturilla, joka reagoi liikkeeseen. Valonheitin liiketunnistimella syttyy automaattisesti, kun se havaitsee liikettä ja sammuu itsestään jonkin ajan kuluttua, kun liikettä ei ole. Yleisemmin käytössä oleva tekniikka on PIR (passiivinen infrapunatunnistin), joka tunnistaa infrapunasäteilyn voimakkuuden vaihtelut seurauksena kehon liikkeestä. 


Valonheitin liiketunnistimella on hyvä vaihtoehto, kun etsinnässä on valonheitin ulkokäyttöön. Se säästää vieläkin enemmän energiaa, kun valot eivät ole koko ajan päällä, vaan syttyvät ainoastaan silloin, kun tarve on. Ne myös tuottavat enemmän valoa käytettyä tehoa kohden. Myös valo on kirkkaampi kiitos suuremman lumenin määrän. Liiketunnistinvalonheitin vapauttaa kätesi, kun ei ole tarvetta sytyttää valoja manuaalisesti. Valonheittimet liiketunnistimella toimivat itsestään. Ne sopivat erityisesti paikkoihin, joissa ei oleskella pitkään.


LED-valonheittimet


LED-valonheitin on pitkäikäinen, tehokas ja energiaa säästävä. Tämä tarkoittaa, että säästyt lampunvaihtopuuhilta ja kukkarosi kiittää, kun energiaa kuluu vähemmän. LED-valonheitin liiketunnistimella säästää energiaa vieläkin enemmän, kun se syttyy päälle tarvittaessa. LED-valonheitin hämäräkytkimellä tai valonheitin hämäräkytkimellä varmistaa, että valo syttyy, kun on pimeää. LED-pihavalo liiketunnistimella helpottaa elämää, sillä se vapauttaa kätesi. Sinun ei tarvitse enää sytyttää valoja manuaalisesti. 


Kysy apua asiakaspalvelustamme, jos et ole varma, mikä olisi paras valonheitin juuri sinulle. Tutustu laajaan ja monipuoliseen valikoimaamme ja hanki valonheitin anturilla jo tänään!

Banner patička

Copyright © 1993 - 2024 Donoci®. Kaikki oikeudet pidätetään. Tietoja henkilötietojen käsittelystä. i